Connect with us

Bulvár

Szijjártó, a szívdöglesztő – A tény fotódokumentált…..

Szijjártó, a szívdöglesztő - A tény fotódokumentált.....
Megosztás

Ízlések és pofonok, ugye…. Szerencse, hogy annyira különböző dolgoktól, pasiktól esnek hanyatt a nők, hogy a kissé hátrányosabb külsővel megáldott-vert férfiak is megtalálják párjukat, akinek a szemén át átélhetik, milyen érzés királyfinak lenni. 

Vegyük például Szijjártó Pétert!

Erősen megoszlanak a vélemények külsejével és belbecsével kapcsolatban egyaránt. Az biztosnak tűnik, hogy Petra Steger, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai ügyekért és sportért felelős szóvivőjét megbabonázta a magyar külügyér, akire nem lehet panasz, mindent bevetett, amilye van. Csábosan nézett….

Petra Steger

A fotóhoz azt kommentelték:

„A nézését meg a járását….benne van minden”

„Péter te most ajánlatot tettél…”

A leleményes fotós….

A túlfűtött jelenet megihlette a fotóst is, így láthatjuk Szijjártó Péter bazsalygását is:

Az előjáték után….

Szobára?

Levezetésként….

Micsoda gömbérzék….

A liezon apropója

„A magyar kormány és az osztrák jobboldal együtt küzd azért, hogy Európában valódi demokrácia legyen, és ne bélyegezzék meg azokat, akiknek a fősodortól eltér az álláspontjuk és kiállnak a nemzeti érdekeik mellett”

– jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten. A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai ügyekért és sportért felelős szóvivőjével, Petra Stegerrel közös sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a magyar kormányzat és az osztrák jobboldal közötti együttműködés jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy

„szuverenitásunkat meg tudjuk őrizni, és az Európai Uniónak ezt a föderalizációt erőltető politikáját meg tudjuk állítani. (…) Együtt küzdünk így azért, hogy Európában valódi demokrácia legyen, hogy ne bélyegezzék meg azokat, akiknek a mainstreamtől eltérő álláspontjuk van, ne bélyegezzék meg azokat, akik őszintén, egyenesen ki mernek állni a nemzeti érdekeik mellett”

– közölte.

„Mindketten sikeres Európát szeretnénk látni, de biztosak vagyunk abban, hogy Európa csak akkor tud sikeres lenni, ha azt erős tagállamok alkotják”.

Kapcsolódó

Szerző