Szijjártó: Európa szerte Magyarországon a legbiztonságosabb a függeszkedve kötélmászás és további blődségek…..

Budapest Európa legbiztonságosabb és legsportosabb fővárosa – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarországot népszerűsítő rendezvényén a The New York Times Travel Show keretében.

Szijjártó bemelegített

a kormány szigorú migrációs politikájának köszönhetően Budapest Európa legbiztonságosabb fővárosa, továbbá már közvetlenül is elérhető az Egyesült Államokból. Emellett Budapest a legsportosabb főváros is a sorozatosan megrendezett világesemények miatt

A vallási demagógia mindig nagyot szól, de ekkora értelmetlen ostobaságot régen akartak letolni a hívők és ateisták torkán:

Budapestre és Magyarországra, valamint az itt élőkre is jellemző az a tény, hogy Európa legnagyobb zsinagógája és egyik legnagyobb katolikus katedrálisa sétatávolságra található egymástól.

Megállapodtak, hogy nem állapodnak meg

A külügyminiszter New York-i megbeszéléseiről beszámolva elmondta: Didier Reynders belga külügyminiszterrel megállapodtak, hogy több kérdésben ellentétesen vélekednek Európa jövőjét és a migrációt illetően.

Ezért kár volt annyit utazni, ezt mindkét fél eddig is tudta. Mindenesetre jól látszik, milyen ügyesen gyűjt barátokat a magyar külügyér.

“Állampolgári bejelentés alapján” – dúl a nemzeti spicli-tömegsport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük