Sorting by

×

Szijjártó hiába “rázta magát” az Albániával kötött “kölcsönös oltáselismeréssel”, magyar szurkolók nem mehetnek megtámogatni a válogatottat!

Szijjártó Péter külügyér június elején jelentette örömmel, hogy Albániával is kölcsönösen elismerjük egymás oltási igazolásait, és  biztosítjuk a szabad utazás lehetőségét magyar és albán állampolgároknak a két ország között. Akkor még nem tudhatta, hogy a magyar szurkolók mégsem lehetnek ott a magyar labdarúgó-válogatott szeptemberi, Albánia elleni idegenbeli világbajnoki selejtező-mérkőzésén.

A józan ész közbeszólt….?

“A FIFA és az UEFA közös döntése értelmében a szeptemberi válogatott mérkőzéseken nem vehetnek részt a vendégcsapatok szurkolói, ennek megfelelően a szeptember 5-i Albánia-Magyarország világbajnoki selejtezőre sem válthatnak jegyet magyar szurkolók”

– közölte közösségi oldalán a magyar szövetség.

A kommentelők kiakadtak….

“És van bármi értelmes magyarázat arra hogy miért nem? Miért nem lehet az adott országra bízni? Be kéne már fejezni ezt a kib.szott covid hisztit.”

“Legalább az angolok és andorraiak ellen kimehetünk, ha nem jön közbe semmi. Arra leszek kíváncsi, mennyi néző mehet majd be a két meccsre.”

“Megint csak azt tudom mondani, hogy ha a ket orszag engedi, akkor az Uefasz, Fifasz miert szol bele. A rasszizmusra nagyon kivan hegyezve a fuluk, mikozben ok diszkriminalnak a legjobban…”

“A vendégszurkolók döntése értelmében a FIFA és az UEFA szeptemberben is kézenfogva menjen a kva anyjába”

“A besúgó hálózatnak köszönhetően büntetnek.”

“Turistaszezon van, fél Albánia tele van külföldiekkel, de nyilván az a pár száz, többnyire beoltott odautazó magyar fogja berobbantani a járványt..”

“F@ck uefa,fifa…..gondolok as ed3sannyukra….”

“Hát akkor veszünk egy albán útlevelet 50e. Itt a közeli albán pékségnél. Aztán már megyünk is.”

“Xopjon le mindkettő maffia szövetség…”

Ennyi “felelős, elkötelezett, átgondolt” szurkolói véleményhez nincs is mit hozzátenni!

Ja, és egy jó hír szintén nekik:

a nemzeti csapatnak a szeptemberi selejtezős körben ez lesz az egyedüli idegenbeli meccse, szeptember 2-án Angliát, szeptember 8-án pedig Andorrát fogadja Marco Rossi együttese.

Albánia különben is jó haver….

Magyarország és Albánia együttműködése a barátságon és a kölcsönös tiszteleten alapszik, és a képviselet megnyitásával tovább erősödtek a kétoldalú kapcsolatok.

-szögezte le Szijjártó Péter februárban, amikor arról is beszélt, hogy a magyar külpolitika egyik fókusza a Nyugat-Balkán, Magyarországnak nemzetbiztonsági és nemzetgazdasági érdeke is, hogy minél jobban menjenek a dolgok ebben a térségben.

„Ezért támogatjuk Albánia európai uniós integrációs törekvéseit, valamint támogatjuk a magyar vállalatok minél nagyobb szerepvállalását és jelenlétét az albán piacon”

Azt is kifejtette a külügyér, hogy

az Európai Uniónak sürgősen el kell kezdenie a csatlakozási tárgyalásokat Albániával

Tiranában, albán hivatali kollégájával közösen tartott sajtótájékoztatón.

„Nekünk Magyarországon nemzetbiztonsági és nemzetgazdasági érdekünk, hogy a Nyugat-Balkánon jól menjenek a dolgok, ezért elkötelezettek vagyunk a térség európai és euroatlanti integrációja mellett is. Sajnálatos, hogy az elmúlt egy év nem volt elegendő ahhoz, hogy érdemben megkezdődjenek ezek a tárgyasok. Ezért arra kérjük a bővítés iránt kevésbé érzékeny tagországokat és Brüsszelt is, hogy végre induljanak meg ezek a tárgyalások”

– hangsúlyozta. Magyarország ezenkívül Albánia biztonsági szerepe miatt kifejezetten támogatja az ország tagságát az ENSZ Biztonsági Tanácsában a 2022-23-as időszakban – tette hozzá.

 

albánia

átver

4 hozzászólás

 • 2021.08.11 - 18:25
  Közvetlen hivatkozás

  Nem süllyed el ez a mocskos vizfejü, undoritó ez a magabiztos szemét stilusa, pedig csak egy kis lefizetett panelproli

  Válasz
 • 2021.08.12 - 00:34
  Közvetlen hivatkozás

  Ne sajnalja az , aki nem tud kijutni a meccsre – nekem rokonaim mentek Albaniaba “bekeidoben” egyhetes szabira, es olyan belfertozessel jottek haza az ivoviz es a kosz miatt, hogy az orvosok elgepeszkedtek rajtuk egy jo ideig! Persze, ha szorulasosak a drukkerek, akkor nosza, rajta!

  Válasz
 • 2021.08.12 - 05:59
  Közvetlen hivatkozás

  Azok az országok akik az Orbán kormány támogatásával akarnak az unióhoz csatlakozni tegyenek le róla. Ameddig az Orbán kormány lesz Magyarországon nem fog sikerülni, hiszen mi is pengeélen táncolunk. Jelenleg Magyarország talonba van.

  Válasz
 • 2021.08.15 - 09:25
  Közvetlen hivatkozás

  Tetejében a Szíjjártó hazudott már akkor is, amikor a magyar oltási igazolás elfogadását bejelentette!
  Ugyanis Albánia TAVALY JÚNIUS 1-TŐL FOLYAMATOSAN NYITVA VAN bárki számára, nem kell sem oltás, sem teszt, sem karantén se semmi más!
  Ez csak az albán oltási igazolással rendelkezők számára volt előny!
  Úgyhogy az volt, hogy Szíjjártó minden egyes oltási igazolással rendelkező albán állampolgárnak adott 1-1 tiszteletjegyet egy zártkörű koncertre, Edi Rama albán miniszterelnök pedig minden egyes oltási igazolással rendelkező magyar állampolgárnak adott 1-1 tiszteletjegyet egy bárki számára szabadon látogatható ingyenkoncertre. :D

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.