Szijjártó magánélete is közélet – na nem a hajózós, de ez sem rossz! – Nézzen be a külügyérhez , aki…..

Szijjártó Pétert unásig faggatta minden lehetőséghez jutó portál, hogy árulja már el, ki fizette a hajókázós cehhét, amikor közösségi oldala tanulsága szerint keményen nyomta a melót a munkahelyén. A magánélete szentségére hivatkozva nem válaszolt

De most…..!

Minden érdeklődőt beengedett feltehetően dunakeszi házának laptopozó szobájába, így próbálva személyes hangot megütni követőivel, hátha elfeledik az előző fiaskót.

“Ki mit csinál szombat este? Laptop kicsap, Dunakeszi – Washington online, republikánus fiatalok pedig a vonalban…”

Elképzelik az amerikai “republikánus fiatalok” örömünnepét,

amikor megkapták a hírt, hogy élőben dumcsizhatnak a magyar külügyérrel? Azon nyomban mondtak le minden randit, estebédmeghívást, mozit, hiszen ezt a megtiszteltetést még az unokáiknak csak nemzeti ünnepen mesélik majd lefüggönyözött szobáik rejtekében.

A Szijjártó-tábor is elalélt – a kommentek között mazsolázva…

“Igen, egy fantasztikus ember, aki rengeteget tesz Magyarországért a Fidesz kormánnyal együtt. Ezért nem engedhetjük, hogy ezt a sok munkát, fáradtságot, amit a hazájáért tesz ez a fantasztikus ember, csak úgy elveszni. Nem engedhetjük meg a baloldalnak, hogy nyerjenek. Ezért hajrá Fidesz 2022- ben a családjainkért, az országért!!!! Ne felejtsük el a Gyurcsányi szíjösszehúzós, szemkilövetős, agyonverős hazug terrorkormányt!!!! 2022- ben mindenki legyen észnél és hallgassunk a szívünkre és gondoljunk a gyerekeink jövőjére és a szüleink jövőjére is. Szavazzunk a Fideszre!!!! Meghajolunk előtted kedves Péter!!! Csak így tovább!!!!”

“Fantasztikus ember!!! Ilyen odaadással, lelkiismeretesen! Egyszerűen ritkaság! Szívből gratulálok!”

“Jò munkàt Külügyminiszter úr! Kitartàsa és alàzatos munkàja a Magyar emberek büszkesége! Hajrà! Kitartàst.”

“Mi a hivatásod” kérdezte nagytatám egyik ismerőse tőlem? Lehettem úgy 6-7 éves! Most már értem a szó igazi értelmét, ha Szijjártó Péternek munkásságát figyelem! Példamutató !”

“Karanténban vagyok Peti. Max anyukámmal vagyok vonalban de nem skype-on mert azt nem tudja kezelni. Ja ès amit kértem Viktortól múltkor az már nem aktuális mert elhalasztottuk a lagzit. Ha esetleg intézkedtetek volna már akkor köszi de ne fáradjatok most.”

csillagjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük