Van az a pénz, amiért Szijjártónak ez a véleménye: szándékosan engedhették a pályára a himnusz alatt a szivárványos zászlós szurkolót Münchenben!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy interjúban reagált arra, hogy a magyar válogatott németek ellen játszott meccsére a magyar himnusz közben valaki berohant egy szivárványos zászlóval – a műsorrészletet maga Szijjártó osztotta meg a Facebook-oldalán.

Még pár nap és kideríti: nem engedték, hanem küldték a “tudjuk kik”!

A miniszter szerint nagyon fontos lenne, hogy az ilyen sporteseményeket szervező szövetségek biztosítsák, hogy az eseményeken

„politikai provokációnak ne lehessen terepet adni”.

Arccal, névvel vállaja…

„Az mondjuk, hogy a magyar himnusz alatt szivárványos zászlóval be lehet rohanni a pályára, és ott lehet rohangálni az éppen a himnuszt hallgató meg éneklő magyar csapat előtt, az azt gondolom, hogy egy elfogadhatatlan és visszataszító provokáció”

– mondta Szijjártó Péter, aki szerint nehezen hihető, hogy a meccset megelőző történések után (hogy akkor szivárvány színű fényfestést kap-e a müncheni stadion vagy sem), ne tudott volna felkészülni a mérkőzésnek helyet adó Allianz Arena. Mindez szerinte jogosan veti fel annak a gyanúját, hogy

szándékosan engedték a pályára rohanni a szivárványzászlós férfit.

Mennyit kaphat azért, hogy elássa magát….?

Korábban Szijjártó azt sérelmezte, hogy példátlan, hogy a bajor hatóságok nem engedélyezték magyar konzulok jelenlétét a müncheni arénánál, ahol szerda este a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzést rendezték. Hisz’ a konzuloknak az a munkájuk, hogy szükség esetén megadják a segítséget a külföldön tartózkodó állampolgároknak.

Kapcsolódó

 

szijjártó

One thought on “Van az a pénz, amiért Szijjártónak ez a véleménye: szándékosan engedhették a pályára a himnusz alatt a szivárványos zászlós szurkolót Münchenben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest