Szijjártó Péter és a magyar egészségügyi ellátás valósága

Szijjártó Péter külügyminiszter Jordániába látogatott a napokban, ahol 400 ösztöndíjat ajánlott fel fiataloknak tanulás céljából és átadott 10 lélegeztetőgépet ajándékba. A Yoranews újságnak kijelentette továbbá, hogy magyar egészségügyi rendszer stabil, nincs igazán nyomás alatt.

Még mindig el szoktam gondolkodni azon,

hogy a Fidesz rendszer fő tisztségviselői ennyire gátlástalan, aljas hazudozók vagy egyszerűen csak nem normálisak. De valószínűleg mindkettő igaz rájuk.

Szijjártó Kakadu Péter külügyminiszter és fő lélegezetőgép-beszerző azért tud most ajándékozni lélegeztetőgépet, mert 300 milliárdért szereztek be fölöslegesen ilyen eszközöket, aminek egy része nem is ez valójában, hanem altatatógép. Nincs hozzájuk altatóorvos, nővér, műszerész stb. Használhatatlanok. Ott porosodnak a raktárba, próbálnak eladni néhányat valahogy.

Ez a túlárazott vétellel, közvetítő cég beiktatásával megszerzett csődtömeg beszerzése egyébként valójában hanyag kezelés bűncselekménye volt minimum. Amivel a közbe iktatott, de már felszámolás közelébe került, Fidesz közeli cégek szakítottak hatalmas összegeket, amik aztán kézen, közön eltűntek. Ez a nagy magyar egészségügyi siker.

Menjünk tovább!

Magyarországon az uniós átlag négyszerese a covid halálozás.

Mert mint azt mi tudjuk és Peti most is megmondta, hogy a magyar egészségügy nincs igazán nyomás alatt, itt minden a legszebb, a legjobb. Egy egészségügyi dolgozó ismerősöm nemrég írta kommentben egy posztom alá, hogy mivel szereti a munkáját, gyakorlatilag feláldozzák őket. Első körben. Aztán jövünk mi is, a többi polgár. Mert a Lopás über alles! Semmi más nem számít! De miközben minden ilyen szép és jó, a napokban újabb felmondási tilalmat vezettek be az egészségügyi dolgozóknál, röghöz kötötték őket, hogy túlterheltség miatt lehetőleg még a kórház folyosóján forduljanak fel, ne is kelljen a hulláikat messziről behozni boncolásra. Ja bocs már boncolás sincs, mert azt Kasler felfüggesztette teljesen törvénytelenül.

Gondolom, ő is látta, hogy magyar egészségügy nincs nyomás alatt

Hónapokra, sok beavatkozás esetén pl. csípőprotézis műtétek, évekre előre lehet csak műtéti időpontot kérni, mert nálunk minden tutti. De tavaly az Egyházi Épített Örökség Védelme Program 18 milliárdot kapott. Nyilván azért, hogy a lepusztult egészségügy miatt a járvány alatt meghalt magyarokért szép templomokban lehessen gyászmisét mondani!

Ha nem a mentő visz be kilógó béllel, akkor nem is nagyon érdemes egészségügyi ellátással próbálkozni, mert nem tudod kivárni a végét.

A háziorvosok beledöglenek a covid oltásokkal kapcsolatos egészségügyi ellátás és az azzal összefüggő adminisztráció terheibe. Tudom pontosan. Személyesen beszéltem jónéhány orvos barátommal, ismerősömmel. Szóval Petike, húzzál el Te a sovány malac tekergős nemi szervére az egész piszkos, tolvaj bandáddal együtt! Elloptátok nem a fél, hanem az egész országot. Ezért hullik a nép, mert nem oda ment a pénz, ahova kellett volna, az egészségügyben és az oktatásba. Hanem a Ti feneketlen zsebetekbe.

Elég volt! 2022 tavaszán eljön az igazság pillanata. Oda kerültök majd, ahol a helyetek. A sittre! Ezt ígérem nektek. Nem maradhat büntetlenül az a rengeteg gazság, amit az ország népével tettek. Ha van még Magyarországon tisztességes bíró, márpedig van, én tudom, akkor az ő ítélőszéke elé fogunk állítani titeket!

Kapcsolódó

Szijjártó

2 thoughts on “Szijjártó Péter és a magyar egészségügyi ellátás valósága

 • 2021.11.28 at 11:42
  Permalink

  Egyszerűen csak hazudnak mint a vízfolyás. Vagy csak hülyének néznek mindenkit. Szerintem a világ minden részén lehet olvasni az itthoni katasztrofális állapotokról az egészségügyben,ezért nem világos,hogy mire jó a hazugság. Ez a 30 kilós botcsinálta külügyér baromi rég lehetett bármelyik állami egészségügyi intézményben, de láthatólag fingja nincs,hogy mi folyik ott.De olvasni csak olvassa,hogy sz@rban van az egészségügy a gazdája jóvoltából,aki külhonba dobált át a kerítésen százmilliárdokat,itthon az egyházaknak,és csupa olyan látványberuházásokra megintcsak száz és százmilliárdokat,amik feleslegesek,vagy halaszthatóak,az egészségügyi dolgozók itthontartása helyett. De most sem azon töri a fejét orbán,hogy egy szabadszemmel is látható bért emel nekik,ami legalább alulról súrolja az EU-s bérek alsó határát, nem, ismét megtiltotta nekik a kilépést. Ennyi esze van a kormánynak,azaz orbánnak,merthogy ő az egyszemélyes kormány.A magyar nemigen tűri a korlátokat,ha újra feloldják ezt a korlátozást, ismét nagyon sokan fognak elmenni az eü-ből orbán jóvoltából. Azt olvasni,hogy orbán a magán-egészségügy felé tereli az embereket,de addig,amíg az emberek zöme nem tudja megfizetni,addig igenis elvárható,hogy a pénzünket ne sz@rják el mindenféle baromságra,hanem tartsák rendben az egészségügyet,és becsüljék meg az egészségügyi dolgozókat,mert ha baj van,ők mentik meg az életünket.Egyértelműen orbán vétke,hogy többezer magyar orvos,és szakdolgozó német,osztrák,svéd, stb,stb emberek életét mentik talán éppen most a magyar emberek helyett,mert itthon nem volt megbecsülésük.

 • 2021.11.28 at 11:52
  Permalink

  Csak annyit fűznék hozzá, hogy lassan megorulnek az emberek.
  A tolvajok nem. Ov atakarja verni, több milliárd, 110 ország, és egész Európában mindenkit. Azt nyilatkozta, hogy szeretné elhalasztani a választásokat a járvány miatt. 1 ember meg szeretne vezetni egy egész földrészt?? Mindenki számára nagyon fontos, az ismert dátum!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest