Szijjártó tűrte, amíg tűrhette, majd kiakadt

Szijjártó Péter, aki amúgy a mérhetetlen türelméről és empátiájáról híresült el, -ja, nem, bocsi-  egyszer csak azt vette észre, hogy kicsordult a pohara, megelégelte belga kollégája orcátlan viselkedését, de főleg a beszólásait szeretett főnöke vétózgatása kapcsán.

 

“… Kérlek, fejezzed be…”

Szijjártót az hozta ki a sodrából, hogy sokakkal együtt Reynders is megemlítette, hogy, ha a magyar-lengyel páros továbbra is betart a többieknek, akkor kívül tágasabb. Ugyan érthetetlen a felháborodás, hiszen Orbán Viktor éppen szombaton lebegtette be legutoljára, hogy az Unió nélkül is van élet.

A kiakadás

“Didier Reyndersszel belga külügyminiszter korában kollégák voltunk. Normális volt a viszonyunk, a Külügyek Tanácsában egymás mellett ültünk. Erre való tekintettel nem szóltam semmit az uniós biztosként tett nyilatkozatai kapcsán.

Idáig.

Ma viszont jogérvényesülésért felelős uniós biztosként azt mondta, hogy ha nem adjuk fel a vétó benyújtására vonatkozó jogunkat,

“úgy Magyarország és Lengyelország nélkül kell tovább haladni”.

Nos, kedves Didier barátom, a hazád megbántásának mindenfajta szándéka nélkül, kérlek, engedd figyelmedbe ajánlanom a tényt, hogy mi, lengyelek és magyarok biztosan harcoltunk annyit diktatúrák ellen a szabadságunkért és tettünk annyit Európa egységéért, mint a Téged az Európai Bizottságba delegáló ország.

Kérlek, fejezzed be a lengyelek és magyarok lenézését, sértegetését!”

<<FRISS HÍREINK!>>

Nem cáfolta kollégája mondandóját….

Szijjártó -“ahogyan ez itt szokás”- nem észérvekkel próbálta meggyőzni igazáról Reynders kollégát, hanem a magyar-lengyel “balsors”-kártyát vágta a fejéhez. Ez igen! Ezért érdemes volt Soros pénzén tanulni!

Fidesz

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Szijjártó tűrte, amíg tűrhette, majd kiakadt

  • 2020.12.05 - 17:09
    Közvetlen hivatkozás

    Nyugi Petya… este gyere át és jól megnyugtatunk… lesz minden, ami kell (tudod, ahogy szokott)… ;) aláírás: Zsoci, Tompi, Joci…. XD

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük