Szijjártónak csengett a telója, hát nem a görög külügyér hívta?! – Hála a sor(o)snak, pont ott volt egy fotós is, hogy megörökítse!

Képzeljék el a szitut: ül otthon a görög belügyminiszter, fő a feje, mit is lehetne tenni az ország érdekében a menekültekkel zsarolni próbáló Erdogan határnyitásával. Ekkor jön a felismerés: felhívom a magyar havert, a Szijjártót!

A gondolatot tett követett… – legalábbis a hívott fél szerint

Szijjártó annyira megtisztelve érezte magát, hogy azonnal posztolta is a tényt, -mármint a hívást hanganyag nélkül, hisz ha a főnöke, akkor Ő sem hazudott még soha- aminek az okát nem pontosan fejtette ki. Sajna a többi hívásáról nem számolt be, pedig biztosan hívta a mama-papa, vagy a haverok, de arról “nem szólt a szája”

Az is nagy mázli, hogy éppen ott volt egy fotós is a Szijjártó-rezidencián, -vagy a külügyér volt távol otthonától- így képanyag is alátámasztja a telefonbeszélgetést. No, de jöjjön a lényeg, a disputa:

“Az imént hívott görög kollégám, Nikos Dendias

Tájékoztatott a török-görög határon kialakult helyzetről, migránsok ezreinek feltorlódásáról és a görög határőrök elleni erőszakos fellépésről. Azt javasolta, hogy üljünk össze, EU-s külügyminiszterek és hivatalos tanácsülésen vitassuk meg a kialakult helyzetet. Én ezt a kezdeményezést támogatom,

hiszen ha valakik, akkor mi, magyarok pontosan tudjuk, hogy milyen az, amikor szervezetten megtámadják az országhatárt, amikor dobálják a rendőreinket és amikor mindezekkel párhuzamosan a nemzetközi liberális média fake news-okat terjeszt.

Mi megvédtük és megvédjük a határunkat, nem fogunk ide egyetlen migránst sem beengedni. Erre biztattam görög kollégámat is.”

One thought on “Szijjártónak csengett a telója, hát nem a görög külügyér hívta?! – Hála a sor(o)snak, pont ott volt egy fotós is, hogy megörökítse!

  • Ez nagyon SIRALMAS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük