Szikora Róbert is Pegasus-áldozat?! - Esetleg a Szűzanya-szobor "intézkedett"? - Városi Kurír

Sorting by

×

Szikora Róbert is Pegasus-áldozat?! – Esetleg a Szűzanya-szobor “intézkedett”?

Szikora Róbert benézte! Bár nem vetem el, hogy a Szűzanya-szobor is mindent bevetett, de valószínűbb, hogy az Orbán Viktorhoz való maximális és kritikátlan szervilizmusa okán kapta meg a lehetőséget, hogy feltehetően nem bagóért felléphessen az Eucharisztikus Kongresszus eseményén – mindannyiunk örömére. De honnan tudhattak róla a NEK-nél? Csak nem….?

Hirdetés

Szikora, a Pegasus(?) és a Szűzanya-szobor…..

Ahogy Tóth Gabi, úgy Szikora Róbert is fellép majd Ferenc pápa előtt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. Az R-GO frontemberét a Mokka stúdiójában kérdezték arról, miként tekint a feladatra – szemlézte a 24.hu.

2018. december 16-án a születésnapomon este nagyon sok dolog volt, délelőtt elmentem Máriaremetére, a kegytemplomba. Misét hallgattam, majd a mise után a Szűzanya szoborhoz odamentem, és azt mondtam: édesanyám, nem akarsz közbenjárni, valamit csinálnék én is ebben a kongresszusban. Ennek a napnak a végén csöngött a telefon, az akkori menedzserem hívott a NEK-től. Mondom, hajrá. Azt mondtak, arra gondoltak a püspökkel, hogy ön egy olyan személy, aki hiteles számunkra, legyen küldött.

Micsoda mázli, hogy a NEK és Szikora közös menedzsert talált!

Kiderült, hogy ő volt az első, akit felkértek erre, utána választottak ki még tizenegy embert. Pachmann Péter rákérdezett, ez lesz-e az énekes eddigi legfontosabb fellépése. Szikora szerint nem.

Én csak egy katona vagyok. Ahogy kértem: hadd végezzek valamit. Nekem az egyház mindent megtett. Nyitva vannak a templomok, vannak papok, mi kell még? Tisztán hirdetik a hitünket.

Pár gondolat az Eucharisztikus Kongresszus kapcsán tegnapról:

“Érdekes cikket közöl a KDNP házilapja; a szerző azon kesereg és értetlenkedik, hogy az Eucharisztikus Kongresszusra, a katolikus egyház olimpiájára összesen 75 ezren regisztráltak, pápai misével együtt, az összes külföldi zarándokot beleértve. Pedig csak Budapesten van félmillió katolikus – írta Tóta W. Árpád publicista közösségi oldalán. A bejegyzés megjelenése után nem sokkal a portálról eltűnt az írás, de…. A Vasárnap.hu-n kedden megjelent egy cikk “Végidők előjátéka, avagy miért nem érdekel senkit az Eucharisztikus Kongresszus” címmel. Azt, hogy ki volt a jelenséggel szembenéző és azt magyarázni próbáló írás szerzője és, hogy pontosan mire jutott, a Mandineren található rövidített változatból lehet kikövetkeztetni, vagy mivel az internet azonban nem felejt, így a cikk még fellelhető ide kattintva. Varga Gergő Zoltán cikkéből….”

“Ma már többször foglalkoztunk az Eucharisztikus Kongresszus látogatottságának kommunikálásával és az érdeklődés vártnál lényegesen kisebb voltának okaival. Délután újabb hír érkezett a NEK kommunikációs igazgatójától: már regisztrációra sincs szükség az egyes programokon való részvételhez. Ez nagy ötlet, így aztán soha nem derül ki, hogy hányan vettek részt a világtalálkozón, ezt is lehet úgy kommunikálni, mint Rákay 2 milliós látomását.

A regisztrációk már augusztusban lezárultak, ugyanakkor a regisztrációhoz kötött programok regisztráció nélkül is látogathatók az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson (NEK),

-nyilatkozta a Hír TV-ben Zsuffa Tünde, a NEK kommunikációs igazgatója.”

Kapcsolódó

 

https://varosikurir.hu/a-zarandokok-kiturnak-a-koleszhelyedrol-ja-nem-csak-az-ujabb-ner-atgondolatlan-kapkodas-teszi-ezt-cirka-5-000-egyetemistaval/
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.