Szilveszter a BKK-nál

Idén megújul a szilveszteri közlekedési rend: a szokásos éjszakai járatok mellett egész éjjel közlekedik majd az M2-es, az M3-as és az M4-es metró. A Nagykörúton egész éjjel jár nemcsak a 6-os, de a 4-es villamos is.

Egész éjszaka közlekedik:

Az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es busz, továbbá járnak a HÉV-ek is. A belváros számos pontját érintő metróvonalakról érhetitek majd el a szokásosnál sűrűbben induló éjszakai buszokat. Tájékozódjatok a járatok közlekedéséről a www.bkk.hu/evvege oldalon, ahol fővárosi és főváros környéki térségekre lebontott javaslatainkat is megtaláljátok az úti célotok megközelítéséhez.

Éjszakai is közlekedő nappali járatok, sűrűbben közlekedő éjszakai buszok

Az éjjel-nappali 6-os mellett szilveszter éjszaka a 4-es villamos is közlekedik, ennek köszönhetően jelentősen sűrűbben követik majd egymást a villamosok a Nagykörúton. A szokásos éjszakai járatok szilveszter éjjelén is közlekednek a megszokott rendben, azonban az M3-as metró Nyugati pályaudvar és Határ út közötti szakaszán az éjszakai buszok helyett a metróval lehet utazni. Újpest felé a Nyugati pályaudvartól, míg Kispest és Pestszentlőrinc felé a Határ úttól indul a 914-es és a 950-es járat. A metrók és a nagykörúti villamosok által érintett főbb átszállópontoktól a megszokott éjszakai járatok sűrűbben indulnak a külső végállomások irányába.

Az éjszakai buszjáratok mellett egész éjszaka 30 perces követési idővel közlekedik több, a belvárost átszelő nappali buszjárat:

  • az 5-ös busszal Budán a Pasaréti tér felé, míg Pesten Zugló és Rákospalota felé utazhatnak;
  • a 7-es busszal Újbuda és Albertfalva felé, valamint Zugló és Újpalota felé lehet utazni;
  • a 8E buszjárattal Budán a Hegyalja út térsége és Gazdagrét felé, Pesten pedig Zugló és Újpalota felé lehet eljutni;
  • a 9-es buszjárattal Óbudára, valamint Kőbánya felé utazhatnak.

Egész éjszaka jár majd a 916-os és a 934-es autóbusz, továbbá számos éjszakai járat vonalán nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek.

Következő oldalon, a HÉV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük