Sorting by

×

Szilveszternapi horoszkóp a zodiákus család minden tagjának

Akár hogy is, ez egy különlegesen fontos napja az évnek, bár csak ember által kijelölt, és semmi köze a csillagászati év végéhez. Szilveszter napja mégis kiemelten érdekli az embereket. Lássuk kinek mit tartogat a zodiákus jegyei közül a mai nap!

Kos

A mai események egy kicsit szürreálisnak tűnhetnek önnek, kedves Kos, ezért inkább ne is vegye komolyan mások üres fecsegését. Ugyanakkor valaki most kitűnhet a tömegből, aki igazán megérintheti, s szívesen tölti vele a szilveszter éjszakát. Mindazonáltal ez egy jó nap arra is, hogy megossza álmait, vágyait egy nagyobb társasággal, csak ne csodálkozzon, ha aztán úgy néznek majd önre, mint akinek három feje van… Boldog újévet, kedves Kos!

Bika

A mai nap igazán kellemesnek ígérkezik, amikor is bőségesen lesz alkalma arra, hogy egy kicsit beszélgessen, ismerkedjen. Ne is foglalkozzon most mással, zárja ki nyugodtan a valóságot és invitáljon másokat is egy kicsit túlidealizált világába. A nagy dolgok is mindig először fejben születnek meg, s talán nincs ez másként a jobb világgal sem. Édesítse meg a mai napját és mindazokét, akik önnel együtt köszöntik majd az újesztendőt!

Boldog újévet, kedves Bika!

Ikrek

A mai nap kissé zavarosan alakulhat a zodiákus jegy eme szülöttjének, amikor bár számtalan lehetősége nyílik majd kikapcsolódni, mégis valami mintha szüntelenül hiányozna a kirakósból, valami, ami miatt sehogy sem áll össze a kép. Ha pedig nem áll össze, talán kár is erőltetni, végül is miért lenne baj, ha inkább szétesne? Szabaduljon meg terheitõl egy kicsit és élvezze ezt a jó hangulatú éjszakát!

Boldog újévet, kedves Ikrek!

Rák

Legyen ma önmaga a sztár a saját filmjében, kedves Rák és egyszerűen tombolja át ezt a vad éjszakát, sodorja a sors bármerre is! Lényeg a jókedv és a vidámság, de azért igyekezzen vigyázni is magára, mert most könnyen baleset érheti, ha nem elég óvatosan közlekedik. Ne siessen sehová. Már megérkezett! Érezze jól magát ott, ahol épp van, legyen az bárhol is!

Boldog újévet, kedves Rák!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.