Sorting by

×

A „közhangulat miatt” visszalépett az MSZP szír képviselőjelöltje Bicskén

Visszalépett a parlamenti képviselőjelöltségtől az MSZP által Bicskén indított szír orvos, Bourgla Ossamah, mert nem szeretné, hogy miatta bélyegezzék migránssimogatónak az MSZP-t.

Elszomorító, de sajnos érthető döntés

A politikus azt mondta, a „közhangulat miatt” döntött így, mert ugyan Felcsúton is nagyon szeretik őt a betegei, de komolyan megrémítette a ceglédi eset, mikor a helyiek megijedtek néhány szaúd-arábiai rendőrtől – olvasható a 444.hu-n. (Kiderült, hogy a ceglédiek migránsoknak néztek szaúdi rendőröket, akik kutyás kiképzésen vesznek részt.)

„Akkor arra gondoltam: egy konditerembe sem mehetek le, csak úgy lazán, mert ilyen a közhangulat? Ezért nem indulok április 8-án a választáson egyéni jelöltként. Erről már az MSZP vezetését is értesítettem” – mondta Ossamah.

Az 54 éves orvos az MSZP listájáról került a bicskei képviselőtestületbe, 2015-ben azt mondta a Népszabadságnak, hogy a környéken tisztelet övezi, de amint elhagyja a helységnévtáblát, és már nem ismerik, megvetésben van része a kormánypropaganda miatt.

„Pedig letettem valamit az asztalra. A legelső állásom Ózdon volt, senki se akart odamenni. Ügyeltem rá, nehogy valakinek elvegyem a munkáját. Bicskén évek alatt építettem föl a kétezer betegből álló praxist. 2004-ben Fejér megyében Berzsenyi Zoltán-díjat kaptam. Ezt az év megyei orvosának adják. Fociőrült vagyok, mint Orbán Viktor, három évig vezettem a Bicskei Torna Clubot is” – osztotta meg elkeseredettségét az orvos.

(Forrás: HVG)

átver

Egy hozzászólás itt: “A „közhangulat miatt” visszalépett az MSZP szír képviselőjelöltje Bicskén

  • 2018.01.20 - 20:53
    Közvetlen hivatkozás

    Nem lett volna szabad hagyni a visszalépést, nem lett volna szabad beletörődni… (Föltételezem, nem az a valóság, hogy az MSZP beszélte rá a visszalépésre…)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.