Szita Károly nehéz fejének esete a tolltartó-átadással – pedig ezt még a főnöke is felfogta!

Szita Károly, Kaposvár polgármestere feltehetően vette a cekkerét és elindult – szigorúan saját pénztárcájából fedezve – tolltartókat vásárolni. Számszakilag pontosan hatszázat, – azaz 600-at – hiszen azt találta ki a jó ember, hogy minden elsősnek a városban sk. ad egyet ajándékba.

Az csak nem lehet, hogy az Ön kontójára vigéckedett….

A helyi Sonline tudósítása szerint a tanév első órája mindjárt meglepetéssel indult a Lorántffy Zsuzsanna Református Általános Iskolában: Szita Károly, Kaposvár polgármestere látogatott el az elsősökhöz, és az önkormányzat ajándékaként tolltartókat osztott ki a gyermekeknek.

A közösségi oldalára feltöltött képek tanulsága szerint a gyerkőcök mind rendelkeztek már klassz kis tolltartókkal, valami kommunikációs baki folytán vettek nekik. Az is látszik, hogy meglehetősen nagy létszámú stábbal – plusz a képeket gyártó fotós – érkezett a polgi.

Ebben az iskolában 51 elsős kisdiák kapott telepakolt tolltartót, a városban összesen 630. A Lorántffy 1/a osztályában 16 fiú és 9 lány vehette át a tolltartókat Szita Károlytól, a fiúk focis és autós, a lányok delfines és lepkés ábrákkal díszítetteket kaptak. Szita a Facebook-oldalán dokumentált:

„Több mint hatszáz elsőéves kisdiák kezdte meg a tanévet Kaposváron. A hagyományokhoz hűen mindnyájukat egy ajándék tolltartóval köszöntöttük. Jó tanulást és sok új barátot kívánok minden Kaposváron tanuló fiatalnak”

Ne feledjük: 2019 őszén önkormányzati választást tart Magyarország!

Szita Károly Kaposvár polgármestere ügynök volt, fedőneve: Krakus Péter

Orbán Viktor szimpátiája menthette meg Szita Károlyt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük