Szivárványszínűvé vált ma reggelre Orbán Viktor arca – a jelenség mögött Gyurcsány Ferenc állhat! – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Szabálymódosítást nyújtott be az UEFA Végrehajtó Bizottságának Orbán Viktor, magyar miniszterelnök.

Elfogadásra javasolja a szombati Magyarország – Franciaország mérkőzésre azt a csonkított ikozaéder labdát, amelyet a magyarok ősei, a kipcsak focisták alkottak meg 3000 évvel ezelőtt, és amely nem ellentétes a magyar néplélekkel, mint a ma használatos balliberális, összevissza pattogó és guruló, megbízhatatlan változat.

orban-labda
fotó: Cseri László

Szivárványszínűvé vált ma reggelre Orbán Viktor arca (első kép).

A Kásler Miklós és Müller Cecilía által vezetett orvosi konzílium megállapítása szerint e ritka betegség – idült kipcsakitis szivárványiózis – nem gyógyítható, ezért a magyar miniszterelnöknek élete végéig tanácsos vasálarcot viselnie (második kép). Kovács Zoltán államtitkár szerint a jelenség mögött Gyurcsány Ferenc állhat.

fotó: Cseri László

Brit kutatók szerint

a devon földtörténeti időszakban kialakult első rovarok magyar származásúak. Hosszú életük titka az volt, hogy betartották a tízparancsolatot.

fotó: Cseri László

Madame Tussauds nyílik Budapesten, a belvárosban 2022-ben.

Ez lesz a világ első, teljesen franchise-rendszerben működő Madame Tussauds panoptikuma.

fotó: Cseri László

Meglepő fotó került elő egy konstantinápolyi levéltárból,

amely abban az óvodában készült, ahová Orbán Viktor járt. A képen ugyanis Orbán baba látható legjobb barátjával, Gül Babával.

orban-cseri
fotó: Cseri László

Kapcsolódó

cseri

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük