Szívdöglesztő párra vágysz? Ez a 4 csillagjegy hevesebben képes ölelni bárkinél!

Rák

Számára kiemelten fontosak az érzelmek, a mély beszélgetések és az intimitás is. Szereti érezni a párja közelségét, kézfogások, ölelések formájában is. Mivel nagyon gondoskodó típus, ő is szívesen ad, méghozzá úgy, hogy kellő figyelmet fordít közben arra, hogy a szerelme tényleg kényelmesen érezhesse magát a karjai között. Neki egyszerűen szüksége van az ölelés biztonságára, amit meg is ad magának és a párjának is.

…neki így kezdődik a hét….

Lehet, hogy ma, egy, a partnerével kettesben eltöltött romantikus este közelebb hozhatja egymáshoz önöket, mint valaha! Mivel ennek alkalmával az érzelmek hevesen törhetnek a felszínre, nem árt azonban óvatosnak lennie, nehogy azzal, hogy szinte egybõl kiteregeti a kártyáit, elillantsa a varázslatot, ami a szemében lévõ titokzatosságból fakad. Húzza kicsit párját, sugallva, még korántsem fedezett fel minden, önben rejlõ titkot, melyeket érdemes lenne még feltárnia!

Oroszlán

Oroszlán Szenvedélyes és gyengéd csillagjegy. Imád adni és kapni egyaránt. Ez egy olyan eszköz a számára, amivel megmutathatja a párjának, hogy mennyire szereti őt. Így érthető, hogy minden alkalmat megragad a szerelmével való ölelkezésre, bárhol és bármikor.

…neki így kezdődik a hét….

Ma egy új információ juthat birtokába egy fontos üggyel kapcsolatban, ami nagyban tovább gerjesztheti kíváncsiságát, hogy még többet tudjon meg a dologról. Akár sikerül többet megtudnia, akár nem, mindenesetre inspirálóan hathat egy projektjére a ma kapott információkból leszûrt tanulság, melyeket képes lesz beépíteni és jól hasznosítani életében. Ne lepõdjön meg, ha mindeközben még hirtelen, egyszer csak rejtett telepatikus képességeire is ráeszmél!

Forrás

Friss!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Szívdöglesztő párra vágysz? Ez a 4 csillagjegy hevesebben képes ölelni bárkinél!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük