Connect with us

Csillagjegyek

Szívkirályok nyári horoszkópja

horoszkóp
Megosztás

A horoszkóp segítségével a hóditás iskolájának nyári szabadegyeteme következik! Ha profi vagy az élet ezen területén, még akkor is tartogatunk meglepetéseket a sorrendünkkel. A három fő kérdés: kit mivel, hogyan?

Ez még az „alsóház”

A megtisztelő 12. helyet a Nyilasok szerezték meg, akikért egyáltalán nem kell harcolni. Nyugalom, nem kell rögtön pezsgőt bontani, hogy megünnepelje a könnyen szerzett győzelmet! Először jegyezze fel azt az illemkönyvébe, hogy a horoszkóp szerint melyik is az a Nyilas nő, akinek az az elve: „Szex nem szükséges ahhoz, hogy randizzunk”. Csak azért, hogy tudja. Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak, a férfi a szex után azonnal rohan jegygyűrűt vásárolni. Ugye, ez nem így van. Rábeszélni arra egy Nyilas nőt, hogy komoly kapcsolatba kezdjen ez nem könnyű falat, szinte lehetetlen.

A 11. hely a Kosoké, akik utálják, sőt nagyon idegesek lesznek az olyan férfias közeledéstől, mint a virágcsokor (Ennyi pénzt kidobni ilyen közönséges dologra, már bocsásson meg!), az udvariasság (A nagyanyádnak nyújtsál kezet, nagyeszű!), a vacsora meghívás egy drága étterembe (Ünnep van, vagy megkaptad a nyugdíjadat? ). Azaz, a Kosért nem kell harcolni. A Kos inkább hódítani szeret. Add meg magad, vagy menekülj. Menekülj! „Ha szeretnéd, ha nem, mi megtanítjuk neked, hogy mit is jelent az, hogy menekülni”. Azért adjuk ezt a tanácsot, mert nem szabad elvenni tőled minden reménysugarat.

10. helyezett a  Szűz, nem kell semmit ahhoz tenni, hogy meghódíts egy Szüzet-figyelmeztet a horoszkóp. Valóban semmit. Csak meg kell felelni a férfiakkal szemben támasztott követelményeinek. Igen, az összes tengernyi követelményeinek. Ha ezeknek megfelelsz, akkor a Szűz mindent megtesz. Ha viszont nem, akkor már az első közeledéskor lekoptatnak. Ha épp, hogy csak megfelelsz és jó pontokat akarsz szerezni, vagy meg akarod mutatni, hogy mekkora macsó vagy, vigyázz: mert ha a Szűznek nem is kellesz, akkor is rád tapadhat. És addig nem enged el, amíg ki nem veri a fejedből ezt a macsós butaságot. Ezt egy örök életedre megtanulod. Ez egy agymosással egyenértékű.

9. helyezett –a Skorpió. Nem várt fordulat! Valamiért mindenki úgy gondolja, hogy egy Skorpió nő meghódítása hihetetlenül nehéz feladat, pedig ez valójában nagyon egyszerű. Már kora gyermekkorától minden férfi tudja, hogy mit kell tennie: El kell menni Smaragd városba, meg kel keresni a varázslót és el kell kérni tőle az agyat, a szívet és a bátorságot. A bátorság ahhoz kell, hogy közeledni tudjunk a Skorpióhoz, az agy, hogy ne csípjen halálra, a szív pedig ahhoz kell, hogy azt megsüsse, majd egy chiantival leöblítse.

Megérkeztünk a középmezőnybe

8. helyezett Rák A legbutább kérdés a világon „Hogyan hódítsam meg a Rák csillagjegyű hölgyet?” Még jó, hogy nem azt kérdezi meg, hogy kell levegőt venni a példának okáért. Csak vedd el őt, Öcsi.

Más megoldás úgysem létezik és nem is érdemes más megoldást keresni. Sokkal nehezebb kérdés: ha véletlenül úgy alakul, akkor hogyan tudsz megszabadulni tőle? Az az igazság, hogy erre még mi sem tudjuk a megfelelő választ. Ahhoz, hogy megszabadulj tőle annak az elve egyszerű: csak el kell válni tőle, buta fiú. De ezt hogy lehet úgy végrehajtani, hogy a legértékesebb dolgod ne maradjon nála, arra még nincs tudományos magyarázat. Ha harapófogóba kerültél, akkor mindennek vége. Vigaszként az tudjuk mondani, hogy ha sikerül elválni egy Ráktól, akkor kiváló színész lehetsz. Rád vár a mese szinkronizálása.

7. helyezett Bika, jegyezze fel a receptet: ahhoz, hogy meghódítsunk egy Bika csillagjegyű hölgyet, lazának és nagyvonalúnak kell lenni. A társadnak olyannak kell lennie, akivel soha sem unatkozol. Akivel mindig mindent meg tudsz beszélni és mindent megért. Aki előtt sohasem kell képmutatónak lenni. Akivel el tudsz fogyasztani egy sört és egy virslit a nagymama pottyantós WC-s telkén. Persze a virslire még a platina gyűrűnek is fel kell kerülnie. Honnan lesz ennyi pénze a laza csávónak? A bikának mindegy, hogy honnan. Ez nem az ő problémája, értsd meg. Neki csak az kell, hogy másnap tudjon valamivel dicsekedni, tehát kapd össze magad gyorsan.

6. helyezett Oroszlán A kitüntető valódi középső hely a horoszkópban. A hódítók számára van egy nagyon egyszerű recept. Egyszerűen csak legyél figyelmes vele. Fordíts rá még több figyelmet! Ha el akarod kerülni a „Térden állva könyörgök neked, kedvesem!”-szerű, hosszan tartó könyörgést, akkor meg lehet próbálkozni az anyagi jellegű hódítással. Valamelyiket válaszd ki a kettő közül. Egyébként bármelyiket is választod, a sikerre nincs garancia. Üdvözlünk a való világban, mi és a horoszkóp.

5. helyezett  Mérleg csak olyan tulajdonságokkal, mint: iskolázottsággal, jó neveltetéssel, fejlett szépségérzettel, műveltséggel és szép külsővel lehet meghódítani, int a horoszkóp,  amennyiben nem tartozol ezen férfiak közé, akkor állj odébb. Megfelelsz ezeknek? Akkor minden OK! Most már odaléphetsz az erkélyéhez és megvárhatod a döntést, hogy valóban kellesz-e neki. Csak ne lepődj meg azon, ha még ott találod az előző hódító hamvait. A végén még összekoszolod magad.

Ezt olvastad már?

Lássuk a befutót, itt már forró a pite!

4. helyezett Ikrek Nem várt fordulat! A könnyelmű és felületes Ikrek majdnem dobogósok lettek. Az Ikreket meghódítani nem egy egyszerű feladat: az Ikrek csak abban az esetben készek kapcsolatot teremteni, ha ez nekik is a kedvükre van. Ahhoz, hogy az Iker csillagjegyű hölgy érdekesnek találjon, folyamatosan el kell, hogy kápráztasd. Ehhez meg kell tanulni, hogy az Ikreket csak szarkazmussal fűszerezett ékesszólással, cinizmussal és fekete humorral lehet elkápráztatni. Akkor talán el fog gondolkodni. Ha te nem vagy őrült, hanem normális vagy, akkor az Ikrek nem fognak foglalkozni veled.

3. helyezett Vízöntő Harmadik hely, bronzérem és díszoklevél jár a Vízöntőknek. Te magad tetszel, az összes butaságoddal, szorongásoddal, az idétlen ajándékaiddal és a virágcsokraiddal együtt. Nagy örömmel randevúzik veled, legyen az színház, vagy étterem, vagy akár egy park padja. Szereti, ha kéz a kézben jártok, ha kacérkodik veled és nagyokat tud nevetni a vicceiden. Minden cselekedete őszinte, nincs benne semmi hazugság. És ugyanúgy őszinte akkor is, amikor nem akar lefeküdni veled. Egyáltalán. Ha-ha-ha. Átvertek!

2. helyezett  Bak  övé az ezüstérem, hiszen, szinte lehetelne meghódítani, reménytelen eset. Még ha a sárkány fejét is teszed az asztalára, a királylány kezét akkor sem kapod meg. Esetleg olyan máshonnan származó ismeretlen királylánynak a kezét kaphatod meg, aki már réges-régen a birodalmadban tartózkodik. A lényege az, hogy a Bak csillagjegyű hölgyek nem szeretik a futó kalandokat. A Bakok komoly kapcsolatra vágynak, a céljuk „Sokáig boldogan együtt élni, és együtt egy napon eltávozni.” De először, saját maga szeretne egyedül és boldogan sokáig élni. Egy próbát megér. Hátha épp most önti el őt a szenvedély és pont olyanra van szüksége, mint „Egy kétségbe esett szerelmes férfire”.

1 helyezett Halak Tá-dám! Az első hely és az aranyérem a Halaké! Akik köztudottan nagyon merevek, saját gondolataikban elmerülők, magukba zárkózottak és nem e világiaknak tűnnek. Meghódítani őket csak nagyon különleges módon lehet, de ennek a módszerét biztosan senki sem ismeri. Meglepetés! Mi tudjuk. A vízben lebegve régi lyukas zokninak kell álcázni magunkat. Akkor lehet, hogy a hal odaúszik hozzád, kíváncsian rád tekint és egy farokcsapással eltűnik az óceán mélyén. Mert valójában ő nem zárkózott be önmagába. Csak lesben áll a szép korallok között. Tehát, ha a halat meg akarod hódítani, ő egyszerűen csak, bekap „Hamm”. Ezután minden a szerencsén múlik. Vagy rögtön lenyel, vagy először még játszik veled. Úgy fog a hódítóval játszani, mint macska az egérrel, ez a legkedvesebb játéka.

Forrás: Bidista horoszkóp

Szerző