Szívlapát Mozgalom - avagy a Minikartell békésen átadja a dollármilliókat - Városi Kurír

Sorting by

×

Szívlapát Mozgalom – avagy a Minikartell békésen átadja a dollármilliókat

Ráfordult az ellenzék a kampányegyenesre. Abban a pillanatban kezdődött az ellenzéki előválasztás felvezető köre, amikor a Mini egy képzeletbeli helikopterről összehengerített pénzkötegeket szórt le a kormánypárti önkormányzatoknak,(minikartell) aki ellene van, annak coki. A minimalisták közben fudánoztak egy jót. Ez az ige következik a sorban a dubajozás után, ígérem, meg fogjuk tanulni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 19-es hétről.

Hirdetés

A jó öreg minista Pecina

Karácsony Gergely, akinek angolnyelv-tudását boncolgatta a nyálmédia, igen jó érzékkel szülőfalujában, Nyírtasson fújta meg a harci kürtöt. Fontos falu, ide szállt le szerény helikopterével a tekintetes úr (Rogán Antal), lagziba igyekezett akkor még Cilivel, a képeket közölte a Népszabadság, a folytatás ismert, a lap fideszes berkekből etetett osztrák tulajdonosa telefonhívást kapott Pestről 2016. október 7-én, pénteken este, a városi legendák szerint minden magyarok Minnerstone-ja azt üzente: ’Jetzt’. És a jó öreg Pecina nyomban végrehajtotta a parancsot, sóval hintette be a munkahelyemet, amiért végtelenül hálás vagyok a tetves rendszernek, hiszen megteremtette a lehetőséget arra, hogy vénségemre olyan dolgokat is megtanuljak (videózás, rádiózás, kreatív szövegek írása stb.), amelyekre mezítlábas népszabis firkászként nem volt szükségem. De ez egyéni szocprobléma, ki nem szarja le, hogy magának mi a baja, kedves Rab – mondta egykor életem fontos szereplője, bizonyos Varga főtörzs, amikor nyakig a sárban kúszatott, miközben atomvillanást észleltem először jobbról, utána meg balról. A tökömet verte a gyalásó.

Ilyen atomvillanáshoz tudnám hasonlítani a nyírtassi rajtot

Kinyílt nyomban tudatomban az időkapu, s emlékezni kezdtem nyomorult négy évemre, mely hasonlatos az országéhoz, sok-sok újságnál és gyárban, hivatalban dolgozó polgártársam kormányzati megszívatásához. A nyírtassi pátens válasz a nép átverésével, a gyalázatos hazugságok terjesztésével, mocskos kinyírások alkalmazásával ránk tekeredő Fidesz-polip mesterkedésére, melynek reményeim szerint 22-ben úgy lesz vége, hogy újra előkerül Tóni helikoptere, esetleg a Mini sugármeghajtású repülőgépe, s tolong majd rajta a NER-elit, viszi magával a Vadászkutya Világkiállítás elsíbolt pénzkötegeiről szóló dokumentációját meg a Fudan Egyetem pesti kampuszának alapítása utáni bankszámlabizonylatokat. S úgy hullanak majd a repülőgépről Pestre, Budára a mexikói drogkartelleknél látott módon az összehengerített dollárkötegek, miként azt Kosztolányi tekintetes úr megírta az Édes Anna bevezetőjében Kun Béla röptét a Tanácsköztársaság bukása után.

Disznósajt-csücsök

Az összehengerített dolcsikötegek mellett csuklóra láncolt óriás dipótáskákra asszociál az ember, miközben a modern világban egyszerűbben – dubaji és azeri banki átutalásokkal – zajlik a nagy állami drogkartell élete. Az előválasztásba belefeledkező ellenzéki tubarózsák figyelmét felhívnám arra, hogy nincs bosszúszomjunk, noha éppen lenne rá igény (lopott motívum, lásd Hofi Géza, „nálunk nincs faji kérdés; de igény, az volna rá”). Karácsony békességet sugárzó beszédeiben az a fordulat szerepel, hogy nem lesz leszámolás, ellenben szükség lesz elszámolásra. Úgy képzelik tehát a demokratikus álmok oldalán, hogy a Mini elveszti a választást, majd rövid látogatásra invitálja az őt legyőző ellenfeleit a Karamellába – semmi rendőrség, katonaság, a puskák is garantáltan a raktárban maradnak. Még a Lánchíd oroszlánjait is meghívja, erre az egyetlen alkalomra szegődteti ceremóniamesternek Borkai Zsoltot, Kaleta Gábort és Szájer Józsefet, hogy szegény Tóni ne maradjon egyedül a szemétségek kitalálásában. És amikor összesereglenek a győztes ellenzéki pártok politikusai, Orbán Viktor a motyogós Palkovics, a fenekén piros pöttyöt viselő, a szanszkritet az angollal keverő Matolcsy és Polt Péter társaságában leviszi őket a földalatti Karamella-bunkerba, kinyittatja a vastag falú, szétrobbanthatatlan mackókat, s Márki-Zay, Karácsony meg Jakab Péter előtt feltárul a NER-titkok csimborasszója. Utána a Mini egy nagy szívlapáttal elkezdi kihányni a zsét a széfekből, és azt mondja: – Ez mind a tiétek mostantól, drága barátaim, mert kedves az életem. Elnézést kérek a sok aljas hazugságért, amelyeket az óriásplakátokon nyomattam, bocsánatot kérek a média, az önkormányzati vagyon, a műtrágyagyártás és a Balaton ellopásáért, győztetek ellenem a választáson, én pedig igazi jogállami csálinger vagyok, látjátok, önként adom át a hatalmat. Cserébe csak azt kérem, ne tépjétek ki a nyelvemet, s kegyelmezzetek meg annak az uszkve tíz-tizenötezer seggnyalónak is, akik ebben az én tudatosan gerjesztett hazugságokra, igazságtalan törvényekre és elcsalt alkotmányra épített szarváram fenntartásában segítkeztek. És amikor végzett a kiszívlapátolással, egy-egy Magyar Nemzetbe csomagolt disznósajt-csücsökkel kínálja meg az őt választáson legyőző E-koalíció prominenseit. Közben arra biztatja őket, higgyenek a jogállamban, ne akarjanak terrort, ne hajlítsák a jogot a saját púpjukhoz, mert akkor rá fognak baszni.

Így képzeli ezt a mi kedves ellenzékünk

Az az ellenzék amely tízéves médiaterror alatt volt szíves elveszíteni teljes kommunikációs felületeit, s nem áldozott egy fillért sem arra, hogy legyen saját újságja, tévéje meg rádiója, sok-sok pici felületecske, amelyen ellensúlyozni lehetne a Manci néni megvezetését szolgáló vidéki információs dömpinget. Itt jegyzem meg, hogy ha valaki nekiáll a kampány alatt azt szajkózni, hogy ’nem hagyjuk’, meg belekezd a ’kormányváltás kell’ kezdetű mantrába, annak képletesen mondva saját kezűleg tekerintem ki a nyakáját. Orbánt nem leváltani kell, hanem megbuktatni. Ezt már az agyatlan lánchídi kőleók is tudják. E népi vágynak kell alárendelni mindent. Nem az a megoldás, hogy most előhalászunk egy-egy titkos pornóvideót, buzivádat, esetleg a hiányos angolnyelvtudást igazoló felvételt az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért folytatott küzdelemben (minielnök-jelölt, istenem, mennyire utálom én ezt a kifejezést), ezt majd megteszi az egymással csatázó pártjaink helyett Rogán Antal, a sok hamis vádat aztán a Facebookon fizetett hirdetésekben tolja meg a törtetésügyi miniszter vagy a Fidesz-központ. Nem az kell tehát az ezerszer átvert népnek, hogy nem-e lehetne-e esetleg netántán leváltani a NER-t, és az sem megy, hogy kisnövésű cowboy-ként berúgom a söntés ajtaját, ’Ki volt az a marha, aki kékre festette a lovamat, hogy rohadna meg?!’ Mire egy böhömnagy csávó visszaszól a kocsma mélyéről: én voltam. Jó, jó, feleli az ellenzék, ha véletlenül mégse jönne össze a NER eltakarítása, megszáradt (már a ló), lehet lakkozni.

 

minikartell

Hajlott felsőtesttel

Vicc ez az egész, ami itt van. Sírni lehetne a poénok miatt. A szívlapátolás a valóságban is elkezdődött. Csak éppen úgy hívják, hogy ’Állítsuk helyre a gazdaságot. Meg hogy ’alapítsunk Fudan egyetemet Pesten is.

Apropó Fudan. A már említett Matolcsy és Palkovics személyesen jelen volt a kínai nagy pénzügyi főnökkel történt megállapodás aláírásán. A nép menjen az anyjába, ne ugasson már bele abba, hogy búcsúzóul Paks után keresni akarunk még egy kis pénzt azzal, hogy lefekszünk a kínaiaknak. Készült egy fotó, mely a NER-szervilizmus (Kőbányán: seggnyalás) csúcsának tekinthető. Ott áll a szanszkritül bazsalygó, nejnek, rokonnak, szeretőnek ellentmondani ritkán merő jegybankelnök, kriptokommunista érdeklődést tanúsítva néz a kínai atyaúristenre (aki volt KISZ-tag, érti, mire gondolok), Palkovics pedig, ez a minden parancsot azonnal és innovatív módon végrehajtó figura az alávetettség teljes vállalásával hajol be kicsit felsőtesttel, tipikus vazallus-testtartás, az elemzők kincsesbányája ez a NER-fotó. Ilyen most az ország, a behódolásnak és a szolgaságnak ez a nyíltan vállalt kretén dzsentrizmusa tért megint vissza, halljuk hozzá a bokacsattogtatást, ighen, kéhlek, ahogy lesz, uhúgy lesz, nyugodj meg, kéhlek, meg lesz oldva, el lesz intézve, mondd meg a Főninek, hogy stimt, baszomalássan, szóljatok Tóninak, rendezzen Kesma-tűzijátékot, legyen az, hogy Gyurcsány oltakozás ellen csődít, találjatok már ki valamit, kéhlek, hogy ezt a Fudan-izét lenyomjuk a torkukon, hogy a szemét libernyákBudapest azt kapja, ami jár neki.

Szóval az oltás

Minél több a beoltott, a Fidesz-kommunikáció szerint annál több az oltásellenes ellenzéki, ami teljesen logikus. Matematikailag úgy néz ki a helyzet, hogy amikor n+1 magyarembör be lesz oltva, akkor lesz a legtöbb oltásellenzéki a hülye hazában. Minél több polgárocskát megment a Mini, annál több ellenzi, ja. Gratulálok a pompás Mancinéni-szívató kampánypuffancs kiagyalásához. Miként Karácsony 99 elnevezésű mozgalmához is. Nem lehetett volna inkább Szívlapát Mozgalom? Ez volt a 19-es, húzzunk rá lapot, hátha összejön a … a 20.

Előző hét

minikartell

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Szívlapát Mozgalom – avagy a Minikartell békésen átadja a dollármilliókat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.