Szlávik János is másodállású 'szendvicsember' lett - van az a pénz, vagy..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Szlávik János is másodállású ‘szendvicsember’ lett – van az a pénz, vagy…..

Szlávik János doktor, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa, a “hiteles arc”, aki hónapokon keresztül biztosított minket, hogy a Covid így, meg úgy, hogy oltassunk, hogy viseljünk, vagy ne maszkot, hogy már csak egy kicsit…, aztán meg, hogy a java még hátra van, most követve Győrfi Pált, reklámarcnak szegődött egy szállodához. Remélhetőleg orvosként nem “reklámarc” volt!

Hirdetés

Győrfi nagykövet lett…

Ahogy megírtuk,

Győrfi Pál, aki a kenyerét azzal keresi, hogy az Országos Mentőszolgálat szóvivője, nem először bizonyítja, hogy komolyan gondolja a többlábon állás filozófiáját. Na nem úgy, ahogy a miniszterelnök lánya, Ő valóban nevét-arcát adja családja biztos megélhetésért.

A próbálkozások sora

És Győrfi Pál nemcsak beszél, cselekszik is. Már, ami a saját egészségmegőrzését illeti. 2018-ban egy teljes testet feltérképező MR vizsgálaton esett át. Erről ő maga számolt be közösségi oldalán. A szóvivőnél vélhetően mindent rendben találtak, ezt bizonyítja a széles mosoly, amellyel elégedetten pózol a képen.

Sokan megszívlelnék a tanácsát és követnék is Győrfi Pál példáját, ám nem tehetik. A szóvivő bejegyzésében szereplő magánszolgáltatónál ugyanis csaknem 120 ezer forintba kerül az említett vizsgálat.

Azoknak, akik tb-alapon akarnának – még egészségesen – szűrővizsgálatra menni, bizony jókora türelemre van szükségük. A nem sürgősségi diagnosztikai vizsgálatokra ugyanis akár hónapokat is várni kell, ráadásul a mentők „arca” által igénybe vett teljes testre kiterjedő MR-t a közkórházakban nem végeznek, legalábbis nem találni erről információt.

Nemrégiben egy balatoni szállodáról áradozott az OMSZ kommunikációs vezetője. A mediavalogatott.hu oldalon így fogalmazott:

„Kitűnőre vizsgázott…, mind szolgáltatásban, mind gasztronómiában, mind biztonságban – mosolyog – annak ellenére, hogy családbarát a szálloda, végig úgy éreztem, hogy ide egyszer el kell jönnünk kettesben a feleségemmel is egy kis kikapcsolódásra és ráadásul nem csak nyáron, hanem akár még most tavasszal vagy az őszi szezonban is.”

A múlt után a jelen…

„Évek óta ismerem és fogyasztom a Swiss Laboratory termékeit, így különösen örültem ennek a felkérésnek. Az életemnek eddig is része volt a szereplés, most azonban más formában is találkozhatnak velem, hiszen a tévé és online felületek mellett a boltokban is ott leszek életnagyságban. Furcsa lesz megélni, hogy bevásárlás közben saját magammal nézek szembe.”

– tette hozzá Győrfi Pál, a DeLaVie és a Fizzy új márkanagykövete. (Forrás)

Ezzel már át is kötöttünk Szlávik doktorra…

Egy magyarországi hotelt reklámoz Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház vezető főorvosa – vette észre a Blikk. Az infektológus a parádsasvári hotel hirdetésében látható. A Blikk szerint az is érdekes kérdés, hogy az ország egyik legismertebb infektológusa mondhat-e olyat egy szálloda reklámjában, hogy neki elhihetik, hogy az adott hotelban úgy tölthetik el szabadidejüket a vendégek, hogy biztonságban vannak a vírustól – vetette fel a jogos kérdést a Telex.

Tavaly egyébként Szlávikkal reklámozta a TV2 a karácsonykor elmaradhatatlan Reszkessetek, betörők! trilógiát. A Jóban Rosszban sorozatban is feltűnt a jó doktor.

Szlávik, amikor doktor….

 

szlávik

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.