Élő adásban közvetítették a szócsatát, amiben az egyik sarokban Szabó Tímea, az ellenzék színeiben, a másikban Menczer Erzsébet, a regnáló mezében védte a menthetetlent.
[mnky_ads id=”10553″]

A szócsata

2018, Magyarország. Odáig jutottunk, hogy csataként éljük meg, ha a közélet általunk fizetett képviselői kérdőre vonják egymást. Már régen nem beszélgetnek, vitatkoznak a honatyák és honanyák, hanem harcolnak.
[mnky_ads id=”10552″]
Mit szól vetélytársa ahhoz, hogy névtelen szórólapokon és telefonhívásokban terjesztenek róla hazugságokat a kerületben – egyebek mellett erre a kérdésre szeretett volna Szabó választ kapni Menczertől, akit a Fidesz óbudai irodájában keresett fel.

- Hirdetés -

Az ellenzéki politikus azt is firtatta, hogy miért lakik a fia rászorulóknak fenntartott önkormányzati lakásban, vagy, hogy valóban azt tartja-e Menczer a kerületiek legnagyobb problémájának, hogy a Heineken sörök csomagolásán vörös csillag van. Ez ügyben ugyanis a fideszes képviselőjelölt korábban feljelentést tett.
[mnky_ads id=”10551″]

A 2018-as kampány második Fidesz-ellenzék vitája! Még ha nem is teljesen önkéntes volt és rövidre is sikerült, mert közben megfutamodott a fideszes jelölt.A 3. kerületi fideszes jelölt, Menczer Erzsébet bújkál az emberek elől, ezért mi most eljöttünk hozzá az irodájába feltenni neki pár fontos kérdést, például, hogy miért lakik a fia egy rászorulóknak fenntartott önkormányzati lakásban, vagy miért terjesztenek rólam hazugságokat. ?? Változást! Most!??https://parbeszedmagyarorszagert.hu/segitsd-szabo-timeat

Gepostet von Szabó Tímea am Mittwoch, 4. April 2018

 

RTL megcsinálta! Miniszterelnök-jelölti vita április 5-én

“A vita a választók semmibevétele” – na ki mondta?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét