Szombati talpnyalás - csak úgy, megszokásból? - Gárdony polgármesterének esete a francia válogatottal és amit kihozott belőle.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Szombati talpnyalás – csak úgy, megszokásból? – Gárdony polgármesterének esete a francia válogatottal és amit kihozott belőle….

A francia válogatott az eredeti tervekkel ellentétben Magyarországra érkezésétől egészen a csoportkör végéig a budapesti Marriott Hotelben maradt, és nem utazott le Gárdonyba, ahol Tóth polgármester szerint a település aprja-nagyja lelkesen készülődött a nagy eseményre. Arra azért jó volt a történet, hogy kihasználja a közszolga párthűsége bizonyítására.

Hirdetés

Az Eb esélyesét hiába várták Gárdonyban

Mint ismert, Gárdonyban a teljes szállodát lefoglalták, amelyet fel is díszítettek az igényeik szerint, a kedvükért a futballpályán kicserélték a gyepet. A megyei és a járási rendőrkapitányságnál átcsoportosítások voltak, többeket nem tudtak elengedni szabadságra, hiszen le kellett zárni a hotel és az edzőpálya környékét, hogy ne lehessen megközelíteni a keret tagjait.

Tóth István, a település polgármestere úgy fogalmazott:

„Múlt pénteken, a mieink elleni meccs előtti napon hívott fel a szállodaigazgató azzal, hogy a franciák néhány perccel korábban lemondták a foglalásukat. Didier Deschamps szövetségi kapitány úgy döntött, a Marriottban maradnak és nem mennek sehova”.

Szerettünk volna jó benyomást tenni a világhírű vendégekre – fogalmazott Tóth.

A szerződés szerinti pluszköltségeket kifizeti a francia szövetség a hotelnek, az egyesületet érintő tartozás egy részét már teljesítette is, de természetesen mindenki csalódott a történtek miatt.

Most jön a szervilitás-csúcs

Mint mondta, kellemetlen helyzet volt,

„a focipályánál ugyanis még a csapat kondigépeit rakodtak ki a kamionból. Senki nem is kapott magyarázatot. Talán a fővárosba érkezve látták, hogy nehézkes a közlekedés, és úgy döntöttek, nem mozdulnak már ki a hőségben. Lehet, hogy igazuk volt, de sokak munkája veszett kárba.

A németek elégedettek voltak

A részben magyar rendezésű U21-es Európa-bajnokság alatt Németország válogatottja vendégeskedett Gárdonyban.

A németek nagyon jól érezték magukat a Nautisban, illetve a gárdonyi fociközpont is kielégítette az igényeiket. Minden precízen úgy történt, ahogy a szerződésben megegyeztek a felek, míg a franciák folyamatosan változtattak az igényeiken

– mondta a portálnak Tóth István polgármester.

Kapcsolódó

 

gárdony

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Szombati talpnyalás – csak úgy, megszokásból? – Gárdony polgármesterének esete a francia válogatottal és amit kihozott belőle….

  • 2021.06.27 - 01:18
    Közvetlen hivatkozás

    Kedves Varosi Kurir! Nem kene talan belemagyarazni foloslegesen ebbe a cikkbe a talpnyalast! Aki valaha volt nyaron Budapesten, az mindenki tudja, hogy igenis a fovarosban kriminalis a kozlekedes! Bar en nagyon szeretem Karacsony Gergelyt, de amit pl. a Nagykoruttal muvelt a biciklis savok kialakitasaval, es igy a legfontosabb utvonal most szukitokent mukodik – ott igenis katasztrofalis a kolekedes – mind a tomegkozlekedes, mind a szemelyautoval valo megmozdulas! Nem Karacsonyt szidja itt, hanem tenyt kozol. Valljuk mar be, hogy ez az igazsag! En sem vallalnek be extra stresszt csak azert, mert ma Budapesten el akar valaki jutni A-bol B-be, es hiaba keves a kilometer szerinti tavolsag, idoben sokszor orak alatt jut el csak a celjaig az utazo! Szoval ezt a cikket most nem kellett volna….:(

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.