Sorting by

×

Szombattól a Kálvin térig jár az M3-as metró

Befejeződött a Semmelweis Klinikák, a Corvin-negyed és a Kálvin tér metróállomások felújítása, akadálymentesítése, ezért szombattól a Kálvin térig jár az M3-as metró a vonal déli szakaszán.

Kálvin tér, Corvin-negyed, Semmelweis Klinikák

A BKV Zrt. és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közös közleménye szerint a metrófelújítás utolsó szakaszához kapcsolódóan kiépítik a felszíni autóbuszos pótlás biztosításához szükséges infrastruktúrát, s ez forgalomkorlátozásokkal jár.

A következő napokban útszűkületekre, időszakos sávlezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani több ütemben, a Váci út – Petneházy utca, Váci út – Róbert Károly körút és Üllői út – Szentkirályi utca csomópontokban.

Csütörtök reggel 7 órától június 18-ig pedig mindkét oldalon megszűnik a parkolás a Szentkirályi utcában, az Üllői út és Baross utca közötti szakaszon.

Az Üllői út irányában buszsávot fognak kialakítani, míg a közforgalom számára a Baross utca felé továbbra is megmarad a megszokott egyirányúsítás .

Május 14-én az utolsó szakaszához érkezik az M3-as metró felújítása

Átépítik és akadálymentesítik a Nagyvárad tér, a Lehel tér és a Dózsa György út állomásokat, ezért megváltozik az eddig megszokott közlekedési rend.

Május 14-én után hétköznap napközben Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények, amelyek azonban a Nagyvárad téren nem állnak meg, csak áthaladnak.

A Kálvin tér és Göncz Árpád városközpont között még metrópótló buszokkal lehet utazni.

Klinikák

Minden információ az M3-as metró felújításáról: https://bkk.hu/fejlesztesek/m3-felujitas/

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.