Szorcsik Viki kipakol - elege van a bulvárból - Városi Kurír

Sorting by

×

Szorcsik Viki kipakol – elege van a bulvárból

A Retro rádió reggeli ébresztő műsorában Bocskorék felhívták Szorcsik Vikit, mert azt olvasták róla, hogy mexikói túráján elsüllyedt egy bérelt csónakkal a tengeren és csak egy motorcsónakkal arra járónak köszönheti az életét.

Hirdetés

“Alaphír”

A színésznő, akit az ország annak idején a “Jóban rosszban” televíziós sorozat főnővéreként ismert meg és aki mióta kilépett a szappanoperából azóta is időről időre hallat magáról, az év elején három hónapot kedvenc országában, Mexikóban töltött, ahol egy csónakkal egyedül indult túrázni a tengerre. Ám a lélekvesztő kilyukadt, és ő majdnem odaveszett, hiszen a telefonja is elúszott, így nem tudott segítséget hívni. A színésznőt egy arra járó motorcsónak mentette ki elég hosszú idő után szorult helyzetéből.

 

Szorcsik Viki

Ezzel szemben az igazság!

A hír felkeltette Bocskor Gábor és csapata figyelmét és felhívták Szorcsikot, a Retro rádió reggeli műsorából, ám a beszélgetés nem várt fordulatot vett, mivel a színésznő felháborodva borult ki a bulvármédia ellen, amely folyamatosan hamis, vagy hamisított híreket közöl, majd azokat mások is átveszik, sőt még meg is toldják ezzel-azzal. Ez történt most is, hiszen a hírt felröppentő lap annak ellenére élt a “mondta el Szorcsik Viki” fordulattal, hogy meg sem kérdezték, fel sem hívták őt, pedig ha megtették volna, a kérdezett elmondja, hogy

  1. A történet, nem néhány napja, hanem két éve esett meg.
  2. Nem a tengeren, hanem egy tavon történt.
  3. Nem csónakkal, hanem kajakkal.
  4. Nem egy motorcsónak mentette ki szorult helyzetéből, hanem egy hatalmas utasszállító hajó.
  5. Ma már az egésznek semmi jelentősége.

Ezek után jogos Szorcsik Viki felháborodása, hogy ismét felhasználták a nevét, majd kiforgatták élete egy történetét, és mindezt úgy, hogy őt meg sem kérdezték.

A színésznő a reggeli műsorban elmondta azt is, hogy egyébként jól van színházakban dolgozik, és egyre többet tud “köszönhetően” külső tényezőknek is (járvány) a családjával párjával foglalkozni. Kedvenc hobbija pedig a sport mellett továbbra is a fotózás.

Ez is bulvár?

Szorcsik Viki

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.