Sorting by

×

Sz@r dolog lehet ma NAV-nak lenni! – Hogy ez nem most kezdődött? De mikor lesz vége!?

Szar dolog lehet ma NAV-nak lenni! Mondjuk olyan tizenkét évvel ezelőtt kezdődően bármilyen közszolgálati, közalkalmazotti dolgozónak is nagyon rossz lehet a szája íze mikor tükörbe néz manapság. Vajon mi járhat annak a rendőrnek a fejében akinek felülről rákoccintanak a fejére, ezt most hagyd békén, ne nyomozz ez meg ez után, fordítsd el az igazságszolgáltatási rendszert erről meg arról a személyről, mert ez a parancs!

Hogy ez nem most kezdődött? De mikor lesz vége!

Mert vége kell hogy legyen, nem szabad hogy akárki, vagy bárki a törvény felett álljon, csak a hatalom miatt amellyel visszaél. Az egészségügyi dolgozó alamizsnáért dolgozik, üres ígéret van a tarisznyájában, aminek a neve egészségügyi vészhelyzeti korlátlan miniszterelnöki felhatalmazás. Majd jobb lesz neki, most csak kapcsolgassa a túlárazott lélegeztető gépet, amelyen a gagyi vakcinával oltott beteg küzd az életéért. A tanár még csak tanítsa a disznóölés magyarságát, a kipcsak sztyeppén naplemente homályában lovagló stadion alakú nemzeti összetartozást.

Az állam ma nagyon furkósbotnak használja végrehajtó szerveit a saját hatalma megtartására

Közben lehet akikre ezt a feladatot osztja inkább azokat csapnák agyon minden tudásukkal akik most az ő kezüket mocskolják be azzal az erkölcstelen szennyel, amit velük végeztetnek el.

  • Milyen lehet annak az ügyésznek a lelkiismerete, aki szívesen kitaposná a vejkó belét annak pofátlan meggazdagodásának vizsgálata közben, de egy kis farok méretű remegő térdű főügyész hugyos gatyájában parancsban leállítja.
  • Milyen lehet az az adóellenőrnek az éjszakai nyugalma, aki inkább kiforgatná a Karmelita gazdáját, annak családi, haveri körét a lopott vagyonból, de kiküldik a népharag elé a koldustól elvenni a betevő falatot, a rokkanttól lefoglalni a járókeretet, a vállalkozótól egy élet munkáját egy analfabéta gázszerelő érdekében.

Nagyon el van itt baszva minden kérem, és tizenkét éve csak még szarabb lett az élet. Annak is, aki az államnak nevezett pocakos focihuszár brancsát szolgálja, mert annak idején a közigazgatás, vagy a közszolgálati felé fordult az élete. Meg annak is, akinek ez nem tetszik, mert pont azokkal igyekeznek ezért neki nehézzé tenni az életét, akiknek pont ennek az ellenkezőjét kellene csinálni.

Nagy a katyvasz, pont elég lesz rendbe rakni ezt a trágyadombot, amit a kétharmad lecsorgatott az ereszcsatornán huszonöt pasi után a józan ész ellen

  • A rendőrség hagy végezze a dolgát,
  • az adóhatóság előtt mindenki egyenlő legyen,
  • a tanár tanítsa a gyermeket a legjobb tudása szerint, nem a központi direktíva alapján,
  • a kórházban meg a gyógyításának legyen meg anyagi és tárgyi feltétele, nem a szuper kórház újabb ígérte, vagy szép kilátás a stadion fűtött gyepére.

Egyen a Fidesz csirke szárnyvéget amennyit akar, az országot nem viheti haza, az mindenkié aki itt él!

Forrás

Kapcsolódó

 

Sz@r dolog lehet ma NAV-nak lenni! - Hogy ez nem most kezdődött? De mikor lesz vége!?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.