Szulák Andrea ex férjéről: ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét! - Városi Kurír

Sorting by

×

Szulák Andrea ex férjéről: ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét!

Rövid, ám sokatmondó posztban osztotta meg a gondolatait Szulák Andrea az Instagram-oldalán, arra a hírre reagálva, hogy Blikk szerint Marsi Anikó, a TV híradósa új párra is talált ex férje személyében.

Hirdetés

Júniusban röppent fel a pletyka, hogy Palik László és Marsi Anikó házassága véget ért

Bár a pár egyik tagja sem erősítette meg a szakítást, úgy tűnik, már nincsenek együtt. A Blikk “szemfüles olvasója” szerint Marsi Anikó már új párra is találhatott. A lap arról írt csütörtökön, hogy a műsorvezető Szulák Andrea exével randizik.

A felröppent hírre Szulák Andrea az Instagram-oldalán reagált: egy fotót tett közzé egykori párjáról, amihez kemény szavakat fűzött.

“A mai hírek margójára…ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm”

– fogalmazott posztjában Szulák Andrea.

A műsorvezetőnő exének több ismert párja is volt már

Nem sokkal azután, hogy Szulák Andreával 2015 őszén szakítottak, Agócs Judit színésznővel jött össze, de kapcsolatuk csak 2016 tavaszáig tartott.

 

szulák

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.