Szuper! Az ősz pénzügyi sikereket tartogat több csillagjegynek! Hátha köztük vagy!

2020 őszére sokáig emlékszik majd azon csillagjegyek szülötte, akik az alábbi horoszkópban szerepelnek. Remek időszaknak ígérkezik a következő pár hónap több csillagjegy számára, most végre sokaknak helyreállhat a lelki békéje és nem mellesleg az anyagi helyzete.

Bika csillagjegy

A Bika sokat dolgozik, fáradhatatlan és most végre ennek a gyümölcsét is élvezheti. Bármibe is kezd, sikerei lesznek, most érdemes kitartania a céljai mellett. Ez az év anyagilag és minden más téren is csodálatos lesz a számára. Azért ne dőljön teljesen hátra, a sültgalamb-várás nem éppen célravezető. Ha nem kezd bele terve megvalósításába, nincs kinek-minek segítsenek a csillagok. Tehát: fel a karosszékből!

Kos

A Kos fáradhatatlan, de már rég úgy érzi, hogy bármibe is kezd, nincs sikere. Ne adja át magát a csüggedésnek pont most, amikor a sikere kapujához ért! Ősszel beköszönt a szerencse az életébe, az anyagi helyzete is helyreáll. Végre megengedheti magának, hogy megvegye azokat a dolgokat, amelyekre már rég vágyik. Ez utóbbival azért tartson mértéket, mert ami könnyen jön ma, nem biztos, hogy holnap is folytatja jó szokását. Először spájzoljon picit!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük