Szuperjó dolgokat tartogat a június ezeknek a csillagjegyeknek! Te vagy az egyik szerencsés? - Városi Kurír

Sorting by

×

Szuperjó dolgokat tartogat a június ezeknek a csillagjegyeknek! Te vagy az egyik szerencsés?

A nyár a boldogság, a szabadság, a kirándulások, nagy tervek ideje. Ilyenkor kicsit mindig megtelünk energiával, tervezünk, úgy érezzük, hogy nem létezik lehetetlen. Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akiknek minden fog sikerülni, amit csak elterveztek. Az alábbi csillagjegyek számára nem léteznek akadályok, nyugodtan belefoghatnak legmerészebb álmaik megvalósításába is!

Hirdetés

Bika

A hónap első felétől kezdve az optimizmus jellemzi a Bika csillagjegyű személyeket. Tele vannak energiával, és ez a környezetükre is könnyen átragad. Igen szerencsések lesznek a szakmai életükben, és a szerelemben is kedvező fordulatok várhatóak. Minél jobban kezdenek alakulni a dolgok, annál jobban érzik magukat a bőrükben, és annál ragyogóbbak lesznek.

Munkahelyén….

Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás, ez egyáltalán nem igaz, főként olyankor, ha valakinek a figyelmét szeretné magára vonni az ember. Szánjon kellő időt a felkészülésére, ha egy fontos találkozó vár önre, válassza ki a legmegfelelőbb öltözéket és ha szükséges csináltasson egy új frizurát is magának. Kellemes meglepetésként érheti önt, hogy a fáradtsága ellenére remekül teljesít a sportok terén.

Ámor üzenete….

megmagyarázhatatlan vonzalom ébredhet önben bizonyos emberek, vagy cselekvések megtétele irányába, amin még maga is meglepődhet. Ne piruljon bele, ha ezt tapasztalná, hisz ez is ön, inkább kezdjen el munkálkodni azon, hogy eme merész álmait valóra váltsa! Nem fog csalódni, bármilyen képtelenségnek is tűnik az egész!

Oroszlán

Végre eljön az az időszak az Oroszlán életében is, amikor nem kell annyira megküzdenie mindenért. Nagyon jól alakulnak júniusban a dolgai, egy kicsit fellélegezhet, és akár szabadságra is elmehet. A boldogság érzése teljesen a hatalmába keríti, csak úgy fog ragyogni ebben a hónapban. Mindenki azt fogja kérdezgetni, hogy mi a titka annak, hogy ilyen jól néz ki.

Munkahelyén….

Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.

Ámor üzenete….

Mostanság rendkívül könnyen, ráadásul hitelesen sikerülhet kifejeznie érzéseit, ami nagyszerű lehetőségeket tartogathat szerelmi téren. Itt az ideje, hogy elmélyítsen egy bimbózó kapcsolatot, vagy esetleg, hogy búcsút vegyen egy reménytelen szerelemtől.

<<< Ezt olvasta már? >>>

Ekkora mázlistákat! Van 6 csillagjegy, akiknek a 25. hét fantasztikusan alakul minden téren!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.