Szurkolói bojkott? - „Számunkra most az Európa-bajnokság véget ért!” - Vasárnap nem lesznek a Puskásban magyar szurkolói csoportok - Városi Kurír

Sorting by

×

Szurkolói bojkott? – „Számunkra most az Európa-bajnokság véget ért!” – Vasárnap nem lesznek a Puskásban magyar szurkolói csoportok

Hivatalos közleményt adott ki a Carpathian Brigade a a magyar válogatott “hivatalos” szurkolói csoportja minden magyar szurkolói csoport nevében a vasárnapi Európa-bajnokság mérkőzéssével kapcsolatban, melyet alább változtatás nélkül közlünk:

Hirdetés

Szurkolói bojkott?

„Bár számunkra is érthetetlen még a feltételezés is, csak hogy bizonyos kételyeket eloszlassunk:

magyar szurkolói csoportok nem vesznek részt a holnapi Puskás Arénában rendezendő Eb-mérkőzésen. Számunkra most az Európa-bajnokság véget ért!

Öröm az ürömben, hogy mindhárom Eb-mérkőzésünk felejthetetlenre sikerült, amire mi végtelenül büszkék is vagyunk. Más kérdés, a nemzetközi futballszövetség és egyéb szervezetek az eddiginél is nagyobb célkeresztet tettek mozgalmunkra, nagy erővel dolgoznak azon, hogy ellehetetlenítsenek bennünket. Sok magyar szurkolónak van jegye a holnapi nyolcaddöntőre, hozzájuk az alábbi kéréssel fordulunk:

Arra kérünk mindenkit, aki kilátogat, tiszta fejjel és civilben tegye, minden felesleges feltűnősködést kerülve. Ne üljetek fel semmilyen provokációnak, élvezzétek a mérkőzést, ősszel pedig folytatás, EGYÜTT!”

A kommentekből

“Nekünk van Nemzeti Öntudatunk! Készen állunk a háborúra! Mindörökké Magyarország!!! Felvidék!”

Hirdetés

“Köszönjük a szurkolásotokat, a rengeteg munkát, amit beletettetek! Nincs az az erő, ami ezt elsöpörheti!”

“Respect és köszönet Nektek a fantasztikus szurkolásért. Nem kérdés, hangulatilag Ti mentettétek meg ezt az Eb-t az UEFA-nak. Szóval köszi és még 1x köszi, hajrá Magyarok”

“Nem is értem, hogy miért kell kimenni, más nemzet mérkőzésére.”

“mint minden ilyen esetben, arra kérünk Titeket, magyar zászlót, jelképet úgy vigyen az illető, hogy az épségben haza is kerüljön. Nem hiányzik senkinek sem, hogy egy indokolatlan holland-cseh meccsen szerezzen magyar szurkolói relikviát, jelképet az ellen.”

“Egyeseknek az az érdekük, hogy hazánkat és a magyar népet besározzák. A magyar nemzet nem rasszista, sem homofób, csupán normális, egészséges keretek között hazafias. Lesznek beépített provokátorok a szurkolók között. Ha észrevesztek valakit, azt csendesítsétek el! Nem azért, mert meghúzzuk magunkat, hanem mert az ellenünk áskálódok pont azt várják el, hogy majd történjen valami botrány, ami után telesírhatják a sajtót. A legjobban az fájna nekik, ha ez nem történne meg. Ne okozzunk nekik örömöt!”

 

szurkoló,

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

  • 2021.06.27 - 09:30
    Közvetlen hivatkozás

    Igencsak kivancsi lennek ra, hogy mi az a “rengeteg munka” amit beletett a Karpatia BRIGAD mint szurkoloi kozosseg, aki egyebirant MINDEN szurkolocsoport neveben nyilatkozgat? Nem is tudtam, hogy kubatovnak mar ilyen jeles “brigadjai” vannak a szurkolashoz. Egy biztos: bunko a megnyilatkozasuk, bunkok az oket istenito hozzaszolasok. Mindegy, a szint pont megfelel orban paleszes-dugos fehervari huszaros-hurkatoltos-porkoltszaftos-szotyikopkodo, zsebreb@szottkezu szintjenek. Orulhet most a lelke, de gondolom akarmekkora lesz is ez a meccs, orban mar egyetlen meccset sem mer megkockaztatni egyetlen stadionjaban sem.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.