Számomra még mindig szürreális, hogy egy egykori fideszes oligarcha Simicska tévéjében, ami hosszú éveken át, a demokráciát, a sajtószabadságot szembeköpő média volt, most Kálmán Olga beszélget, a nácinak kikiáltott Vona Gáborral a demokráciáról.
[mnky_ads id=”10551″]

Megnéztem a Vona interjút Kálmán Olgával

Amikor ezen túllépek és hallgatom Vonát, az tűnik fel legelőször, hogy mennyire gyenge interjúalany, a második, ami után már nem is érdekel az interjú, az egy nyilvánvaló és hatalmas hazugság!

[mnky_ads id=”10552″]
Asszongya ez a Zazrivecz gyerek, hogy ők tiszták, szemben az elmúlt 28 év politikusaival szemben, mert ők még nem voltak ott a kormánykeréknél! Aha, mondanám, hogy jé, meg tényleg, és farok felcsapva rohannék szavazni a Jobbikra, ha nem emlékeznék arra, hogy bizony ezek!Ezek bizony együtt szavaztak a Fidesszel a demokrácia lebontásában!
Ezek bizony fasiszta jelszavakkal és jelképekkel vonulgattak az országban!
Ezek bizony kémiai kasztrációt emlegettek a cigánysággal kapcsolatban!
Ezek bizony listázni akarták a zsidó származású politikusokat!

Volt azért az interjúnak olyan része is, amivel egyetértek!

Azt is mondta, hogy a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, ez igaz, ha valóban a Fidesz ellenzéke lennének!
Azt is mondta, hogy szánalmas a baloldal, és benne Gyurcsány vergődése, és ez is igaz. Végül is igen, Vona erőt mutatott, majd a végén benyögte, hogy legfeljebb összeállnak az LMP-vel, aha, mert a Schiffer András már nincs az LMP közelében.

Az a szörnyű számomra, hogy mindenki a Fidesz kottájából játszik és mindenki a Fidesz játékát játssza. Ennek meg egy oka van, mégpedig mi magyarok, ez a szolgalelkű, seggkövető nép,tisztelet a kivételnek!
[mnky_ads id=”10553″]

Vendégszerző: Füzesy Alex

Vona a pácban – ha együttműködik, pártja kiáll mögüle, ha nem, hiába “cukisodott”

ÚJRA! VIDEÓVAL FRISSÍTVE! Vona-botrány Marosvásárhelyen

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét