BulvárCsillagjegyek

Szűz, Kos, Bika, figyelem! Óriási szerencsét hoz szerelmi életetekbe 2022 ősze….

Szűz, Kos, Bika, figyelem! Óriási szerencsét hoz szerelmi életetekbe 2022 ősze....
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

“Itt van az ősz, itt van újra….” – írta a költő és valóban, korábban sötétedik, hűvösek a hajnalok, bár nap közben még tartja magát a kánikulára emlékeztető 30 fok. A csillagokat azonban nem lehet becsapni, a “vénasszonyok nyara” az alábbiakat tartogatja a horoszkóp szerint…..

Kos

Amiről azt hitte, hogy barátság, ősszel kezd többet jelenteni önnek, puszta baráti vonzalomnál. Kölcsönösen felfedezhetik egymás belső és külső szépségeit, és akár bevallják, akár nem, a kapcsolatuk enyhe szexuális színezetet kap. Öntől függ, hogy mit kezd ezzel a dologgal: belemegy, és akkor ki tudja mi lesz belőle, avagy csendesen lebegteti ezt a kérdést, mintha mit sem tudna róla. Az biztos, hogy a felelőtlenség nem az ön asztala.

Bika

A szerelmi életében is fordul a kocka: miért pont ez az életterület maradna ki abból a nagy változásból, mely most az egész életét eluralja. Ami önnek eddig nehéz volt, az hirtelen könnyűvé lesz, ám annál nehezebb feladatot róhat a társára. A hirtelenség és a szabad ötletek a szexualitásban és a szerelmi partnerválasztásban is jellemző attitűd lehet, ami, ha a kedvese nem elég rugalmas és modern, akár hűtlenséghez is vezethet. Egy most kezdődő kapcsolat azonban biztosan nem tart soká.

Ikrek

A kapcsolata kiválóan alakul, a törvény és a jog is ön mellett állhat e téren, akármilyen is a helyzet. Ha házasodni akar, ha válni, jogi értelemben ön mindenképpen jól jár. Ha egyikről sincs szó, és történetesen boldog kapcsolatban él, akkor azt még jobbá teheti. Közös üzletbe, vagy egyéb jogi ügyletbe, társulásba is kezdhet a társával. A bőséget akkor fogja megtapasztalni, ha képesek az együttműködésre. A lehetőségeiket kell csak felderíteniük.

Rák

Még egy csöppnyi kitartásra és türelemre, elköteleződésre van szüksége ahhoz, hogy a tervei beérjenek, és ön elnyerje hűsége jutalmát. Gondolja magát mesebeli hősnek, avagy hősnőnek. Ha most kitartóan ügyködik, és szorgalmas Hamupipőke vagy rendíthetetlen hűségű lovag képében mutatkozik meg a kedvese előtt, akkor a nem túl távoli jövőben, mindenesetre akár még idén sor kerülhet a nászra is. Ha ön ezen már túl van, akkor is lehetnek még kecsegtető kilátásai.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author