A cucc  ami ismét beficcent a “sajátláb” mellé, 2019-es fejlesztés, alapára cca. 44 millió – 44 000 000 – forint. Mondom, az alapára. A határ viszont a csillagos ég.

Istvánka új játékszere a csillagos ég

Nem égeti tán magát valami alapáras [email protected] Vegyük már észre, nem a Matolcsy Ádámka ő, hogy ócska Porschékat gyűjtsön. Észrevettük!

- Hirdetés -

Ez persze nemcsak egy szimpla meglátni-megszeretni-hazavinni sztori. Ilyen naponta van a K. Vezető családjában. Ezért is lenne jobb, ha nem ezeket a kun-fajta, széle-hossza egy géneket cipelnék, mert egy kétméteres testre azért lényegesen több guccit, fukszot, kilós aranyórát, tökömtudja drága szirszart lehetne felaggatni. De így nem lehet.

 

Mert bárhogy osztunk-szorzunk-lopunk, az élet nagy igazsága, egy kis karácsonyfára kevesebb dísz, arany, susimelegítő, limlom fér fel

Ez van. Ez az, amit nem lehet megbótolni még Mordorföldön sem, bármennyi lopott szajré is lapul a ládafiában.(pedig jónagy láda!) Nincs mit tenni, ez már így veszett.

Nyugodjanak meg, ez nem egy hirtelenfelindulásból elkövetett virítsd a lóvét esemény. Ez egy jól megtervezett, patikamérlegen, szakemberek által kimért politikai-társadalmi kampány.

Egy üzenet a kedves náci bajtársaktól, azok boldog népéhez! Szóval nyissa ki mindenki a kis telóját, mert nekünk, tízmillió bamba magyarnak csoportos üzink érkezett…. Erről jut eszembe! Nem kéne nekünk, (itt nincs nekünk. Nekik van.) egy nemzeti mobilcég? Kéne, de erről majd máskor….

Elég egyértelmű üzenet ez. Félreérthetetlen. A narancs napszemcsiseknek is az kell, legyen. Bár szemellenző az rajtuk öcsém, nem is napszemcsi! Szemellenző, de hátha veszik az adást. Hátha!

A K. VEZETŐ ÜZENI, HOGY A NEMZETI TŐKÉSOSZTÁLY KIÉPÍTÉSE MEGTÖRTÉNT.
Hogy a nemzeti vagyon – persze az uniós egy része is – egyben, kizárólagosan, és valójában már néhány magyar nagytőkés vagyona. Azt üzeni, ne lepődjünk meg, de A NEMZETI NAGYTŐKÉSEK, ÉS A SZENT CSALÁD HALMAZA TÖKÉLETESEN FEDI EGYMÁST. Így dobta a gép. Tiszta véletlenül. Dehogy véletlenül! Így az üzenet.
Mert ez a nemzeti érdek. Sejthettük volna.

Tudják mi még az üzenete a nem közszereplő T. Istvánka századik, tetves luxusautójának?

Azt, hogy SENKIK VAGYTOK! (nyugalom, nem csak maguk, én is az vagyok. Nekik az. Nekik mindenki az.)
Hogy nem kell már, és nem is akarnak titkolózni. Hogy lesza…hoppá!…szóval, hogy nem számít a közvélemény. Semmi nem számít! Hogy övék a hatalom, a dohány, és ezzel gátlástalanul és nyíltan vissza is élhetnek! Hogy bármikor, bármit megtehetnek, ha akarják.

A család szent, és a szent családé itt minden. MINDEN! Hogy akár naponta (el)vehetnek Istvánkának luxusautót, luxusházat, kastélyt, bármit. Hogy egy jogotok van: HAJBÓKOLNI, amúgy meg mindenki tehet a szent családnak a továbbiakban egy nagy szívességet, ha egyáltalán közel engedi a TEK, a szent camorra magánhadserege, a családi haciendához, a várhoz.

Hogy a K. Vezető bármikor, bárhova repülgethet a nemkormányzati repülőflottájával. Hogy a szülőfaluját százmilliárdos nemzeti kegyhellyé építhetik át. Hogy szemrebbenés nélkül legyalulhatják Tokajt, a Balatont, a Budai Várat. Hogy az Országos Széchenyi könyvtárat kiebrudalva, annak helyére akár homokozót is gányolhatnak, a királyi unokák szórakoztatására.

Értik a kur…hm…a kutyadrága autóba rejtett üzenet lényegét?

Azt, hogy VAKARJÁTOK KI egyszer és mindenkorra AZ AGYATOKBÓL A NEMZETIT, ÉS RAJZOLJÁTOK ODA helyette nagy ákombákom kani betűkkel, hogy CSALÁDI?!

Hol van itt nemzet?! CSALÁD VAN! Egy ordenáré nagy maffia, a Cosa Nostra, baszki.
Tudják min röhögök? Hogy Felcsúton egy átlag vasárnapi ebédnél az ország – egy kirabolt ország – tulajdonosi körének 90%-a, a nemzeti nagytőke teljes repertoárja ott ül az asztalnál, és kanállal nyomják arcukba a rántott húst is!
Két böfögés között több beruházás, pénz sorsa dől ott el, mint a parlamentben egy év alatt. Egy pofa sör alatt nemcsak fél Dunántúl, de az ország GDP-jének harmada is gazdát cserél….öööö…Istvánka! add már ide a sót…kell a Balaton?

Nem értik, mi? Aranypofáim, NINCS NEMZET!

Családi nagytőke van. Nincsenek nemzeti oligarchák, nincsenek Mészárosok, Garancsik, csak dagadt malacperselyek a család kandallójának peremén.
Nincs nemzet, nincs ország. Mordorföld van, ahol a K. család csápjai, mint valami rákos daganat burjánzanak, pusztítanak, ölnek meg, falnak fel mindent.
Törvény felett álló család, akik bármit, bármikor, bárhányszor, bárkivel megtehetnek. Értik? Mindent! Nyíltan, gátlástalanul, következmények nélkül.
Meg mi. Mi vagyunk, tízmillióan a bot másik végén. Mi meg senkik vagyunk. Nekik azok.

Utóirat: Ha megkérhetem, hagyják már azt a süket dumát, hogy irigy vagyok megint. Nem vagyok. Rájuk biztosan nem. Egyikre sem. Normális ember egyrészt tudja hol a helye, – ugye Kövér elvtárs? – másrészt nem irigykedik olyanokra akikre rá fog rozsdállni a börtönlakat. Rájuk fog!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét