Tállai András rinocérosz arcbőre – ilyet ritkán olvashat!

Tállai András a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, vagyis befolyással bíró fideszes politikus. Ezt érdemes tisztázni, mielőtt belecsapunk a lecsóba. 

Az orcátlanság csimborasszója!

Tállai András közösségi oldalán toboroz “kedves, jószívű” embereket, hogy “mutassuk meg, mire vagyunk képesek”. Nem mással házal az államtitkár, mint, hogy adjuk össze egy beteg kislány gyógykezelésének árát.

Értik, egy regnáló politikus, aki nem az egészségügyi miniszter-félét bombázza az amúgy életmentő gyógyszer beszerzésével, hanem Öntől, meg Öntől tarhál.

“Levelet kaptam az SMA1 betegséggel született Lilike családjától.

Beszámolójukat olvasva döbbentem rá arra, mekkora érték az egészség, amely az ő családjuk számára egyenértékű a boldogsággal. Sokan Önök közül talán már tudják, hogy az SMA1 (spinális izomatrófia) egy rendkívül veszélyes, nehezen gyógyítható betegség, melyre hosszú távú csak a Zolgensma nyújthat megoldást – ez azonban jelenleg a világ legdrágább gyógyszere.

Arra kérem Önöket, fogjunk össze, és mutassuk meg, mire vagyunk képesek Lilikéért, ezért a csupa öröm, élni akaró, bátor kislányért!

A szintén SMA-val küzdő Zente, Levente, Noel és Zsombi már megkapták a létfontosságú gyógyszert. Támogassuk együtt Lilikét, hogy ő is gyógyulás útjára léphessen! A Lilike számára létrehozott Facebook-oldalon minden információ, és az adományok számára fenntartott számlaszám is megtalálható. ”

Ettől függetlenül, vagy épp ezért!

Aki tud, segítsen Lilinek, hogy ne kelljen arra várnia, hogy egyszer az Orbán-kormány úgy érezze, hogy politikailag, szavazatszerzésre jól mutatna, ha az általuk -a mi pénzünkből- megvett gyógykezeléssel villogjon.

leáll, figyelmeztetés

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Tállai András rinocérosz arcbőre – ilyet ritkán olvashat!

  • 2021.03.02 - 15:34
    Közvetlen hivatkozás

    Hol van még egy olyan ország,ahol a miniszterelnök hobbijára százmilliárdokat sz@rnak el,amelyeknek a fenntartása is iszonyatsokba van,vagy éppen a csak veszteséget termelő kisvasút.Ugyanakkor az ország le van pusztítva,(egészségügy,oktatás) le van rabolva,a nagyrésze strómanok,oligarchák nevén van már.Szétbombázva az MTA,elüldözve a CEU,szétverve az egyetemek,és lehetne a garázdálkodás többi érintettjét sorolni,de nincs értelme.
    Időről időre olvasni egy-egy ilyen kisgyerekről,aki ilyen betegségben szenved.Miért van az,hogy ebben a nyomorult országban a szülőknek kell gyűjteniük iszonyatosan sok pénzt,hogy a gyerekük megkapja azt a szert,ami meggyógyíthatja?Minden másra kerítenek pénzt,fideszes alapítványoknak százmilliárdokat, vadászati világkiállításra 60 milliárd körül,de tényleg nem érdemes sorolni,mert csak feldühíti az embert.Egy ilyen csöppség egészségéért az emberek adják össze a nemkevés pénzt,a kormány helyett. Mi egy nagyon-nagyon depresszív,szomorú országban élünk,ahol ilyesmi megtörténhet…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük