Tállai Gulyást Vargára cserélte, de minden más a régi – Nagy buli volt Mezőkövesden

Tállai András László, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, volt mezőkövesdi polgármester nem a kapkodós változtatások híve. Ugyanabban a fekete öltönyben, csokornyakkendősen, ugyanabban a díszletben rendezte meg a a XVl. Polgári Estélyt szombaton, mint két éve, csak a főfideszes díszvendég és a fellépő sztárfellépő személye változott.

Fideszesek egymásközt…

A 2019-es összeröffenésről Tállai házigazda azt nyilatkozta a Mezőkövesdi tévének, hogy

„az emberek szeretnék kifejezni, hogy együvé tartoznak. Nemcsak ugyanúgy gondolkodnak, és ugyanazt a kormányt támogatják, hanem szeretnének együtt szórakozni is.”

Érdemes megfigyelni a terem díszítését, Tállai ancugját, mindkettőről elmondható, hogy semmit nem változott az elmúlt 2 évben.

2023-ban…..

Egyelőre még videóbeszámoló nem áll rendelkezésre és hosszas leírás sem méltatja az eseményt, csupán Tállai András László és Varga Judit közösségi oldaa beszámolója áll rendelkezésre.

„Hamarosan felszállunk…”

-utalt Varga miniszter asszony a jól ismert Korda-Balázs slágerre.

Tállai, a locsi-fecsi….

„Újra együtt – megrendeztük a XVI. Polgári estélyt Mezőkövesden. A rendezvénynek köszönhetően újra a választókerületem lakóival, barátaimmal és politikai közösségünkkel együtt tölthettem és élvezhettem február első szombatját. Szeretném megköszönni dr. Varga Judit miniszter asszonynak, hogy elfogadta a meghívást!”

Ha jobban megnézzük a fotóbeszámolót látszik, hogy semmi nem változott: a lufik ugyanolyan fehérek, a díszlet uralkodó színe a narancssárga, Tállai öltönye, inge és csokornyakkendője a már jól bevált. Lehet, hogy a meghívottak névsorában is sok az átfedés.

Az összeszokott páros….

Varga Judit nem először bulizik együtt Tállaival. 2022 márciusában írtunk arról, hogy

„két okból is rendhagyó nőnapi ünnepséget sikerült rendeznie a mezőkövesdi Fidesz-éceszgébereknek. Először is “Bandi só” néven -só, értik, mert nekik, magyaroknak nem show, az olyan ballibsis-sorosos cucc- indították útjának Tállai Andrásnak piadesztát állítva a kampánymulatóst, másodszor, hogy “vendégművészként” megszerezték a magyar igazságügyminiszterasszonyt, Varga Juditot, aki emelve az est fényét, minderre felkészülve hegedűjével érkezett a buliba.”

Varga miniszterasszony szintén közösségi oldalán emlékezett a szép estére:

“Ma este a Bandi-show vendége voltam, ahol elhúztuk a baloldal nótáját! Köszönöm Tállai András László államtitkár úr meghívását! Mezőkövesd előre megy, nem hátra! Hajrá, Dél-Borsod ! Hajrá, Tállai András!”