Tállai nem kisvasutat áhít, a Nazarethtet látja vendégül – titok, hogy mennyinkért!

Minden Fidesz-potentátnak megvan a dilije, Tállai András volt NAV-elnök, egykori mezőkövesdi polgármester, az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC elnöke, fideszes parlamenti képviselő szülővárosában, Mezőkövesden Rocklegendák néven koncertsorozat indul, aminek az első rendezvényén július közepén az 1968-ban alakult, világhírű Nazareth lép fel – írja az Átlátszó.

Ingyen-rock a stadion gyepe körül

Nem értjük, hogy miért nem nemzetünk pacsirtáját, a kerítésen belül híres-neves Ákost kérték fel, biztosan tudja rockban is nyomni. A koncert két hét múlva lesz, mégis nagyon visszafogottan hirdetik, a buliról a miskolci eszakhirnok.com írt a hónap elején, miután egy olvasó megírta, hogy az együttes éves programjában ott van a

„Mesokovesd – Hungary”.

A lapnak a mezőkövesdi önkormányzat először valamiért úgy reagált, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják a hírt, majd a napokban mégis jelezte, hogy lesz koncert. Azt, hogy mennyibe kerül nekik a koncert, amit amúgy a nézők ingyen megnézhetnek, üzleti titokra hivatkozva nem árulták el, így az Átlátszó közérdekűadat-igénylést nyújtott be. Az sem derült ki, hány nézőre számítanak (mennyi mobil vécét rendelnek).

Az év végén egyébként Budapesten is fellép a Nazareth, arra a koncertre 6900 forint lesz a jegy.

(Forrás: Átlátszó)

Lattmann Tamás közösségi oldalán ennyit fűzött hozzá:

“Tállai András volt NAV-elnök, egykori mezőkövesdi polgármester, az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC elnöke, fideszes parlamenti képviselő szülővárosában, Mezőkövesden Rocklegendák néven koncertsorozat indul, aminek az első rendezvényén július közepén az 1968-ban alakult, világhírű Nazareth lép fel” – B.sszátok meg, ha már az én pénzemből megy a buli, javasolhatok én is meghívottakat…? Heavy metaaaaal!!! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük