Támogassuk Julika nénit és mozgásképtelen unokáját, Dénest!

Debrecen – Dombos tanyán él egy nehéz sorsú család, akik segítségre, támogatásra szorulnak. Nyolc hónapja hiába keres albérletet egy nagymama, aki súlyosan fogyatékos unokáját gondozza, akit az édesanyja magára hagyott.

A nagymama gondozza, ápolja unokáját,

miközben most ő is kórházban van, egy súlyos műtét után lábadozik. A 30 éves Dénes képtelen magát ellátni, oxigénhiányosan született. A nap 24 órájában a nagymama gondoskodik magatehetetlen szerettéről. Most míg kórházba van a nagybátyja -aki maga is öt gyermeket nevel egyedül- gondozza Dénest. A 63 éves nagymama egyre nehezebben tudja ellátni, fektetni, fürdetni, fogyatékos unokáját. Szeretnének legalább egy saját albérletet, de hiába keresnek, túl drága nekik, hiszen igen kevésből élnek. Az RTL Klub riporterének elmondta Julika néni, hogy

40 ezer forintot keservesen, de ki tudna fizetni ahhoz, hogy a gyereknek jó legyen.

Előző albérletükből azért kellett menniük,

mert a megemelt díjat már képtelenek voltak fizetni. Most a nagymama Zsolt nevű fiánál húzzák meg magukat, igen szerénynek mondható körülmények között. Az összetartó kis család segítségre szorul. Ezért a mi civil közösségeink országos gyűjtőakciót indítunk a nehéz helyzetben levő Horváth család megsegítésére. A nagymama nagy álma egy saját kis lakás Hajdúsámsonban, ehhez ma az anyagiak hiányoznak. De az önfeláldozó nagymama már annak is örülne, ha Hajdúsámsonban tisztes körülmények között, megfizethető áron albérletet találna Déneskével.

Kérünk mindenkit, aki teheti, segítsen abban, hogy Julika néni nagy álma megvalósuljon

A család számlaszáma:

Horváth Tiborné, OTP Bank Zrt. 11773384-00569840-00000000

A család az anyagiak mellett jó szívvel fogad tartós élelmiszert, tűzifát, mindent ami az életet megkönnyítheti. A felajánlásokat az alábbi email-címeken várjuk:

  • morzsapartydebrecen@gmail.com
  • segistaraszoruloknak@gmail.com

A facebookon létrehoztunk a család segítésére egy csoportot. Mai világunkban a szolidaritás, az emberség, a gyengék segítése nagy kincs, egyben óriási erő is. A legkisebb segítség is számít: “Légy az oka annak, hogy egy család hinni tudjon a jóságban.”

Hálásan köszönjük előre is a pénzbeli, és egyéb adományokat. Higgyék el, jó helyre megy minden összegyűlt forint.

Lipcsei Andrea; Egy morzsányi szeretet Debrecenben Egyesület

Szabó Zoltánné; Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete

Fried Alice; Láthatatlan Magyarország facebook csoport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük