A maghiar rege támogatni fogja a Viharföldek elnökségét - Városi Kurír

Sorting by

×

A maghiar rege támogatni fogja a Viharföldek elnökségét

Jó kerálunk tovább folytatta heti turnéját, a Burkus király udvarából továbbállt Viharvégre, hogy V4-es szövetségeseivel és a Viharföldek vezetőjével találkozzon.

Hirdetés

A szürkehám egy olyan betegség, amely megkeményíti a bőrt

A Hét Királyságnak a következő hat hónapban súlyos kérdésekkel kell szembenéznie, de szerencse, hogy ebben az időszakban éppen Viharföldek adja a Hét Királyság tanácsának elnökségét – mondta a maghiar rege Viharvégen.

A tanácskozás fő témái között volt a szürkehám-járvány utáni helyzet, a gazdaság újraindítása, a migráció és a Folyóvidék helyzete.

A szürkehám egy olyan betegség, amely megkeményíti a bőrt, amely elveszíti a rugalmasságát, repedezett lesz és hámlani kezd. A színe szürkésre, feketésre változik, s a tapintása olyan, mint a kőé. A fertőzés az egész testet eluralja, az ajkak, a nyelv és a belső szervek látszólag megkövülnek. Gyermekkorban a fertőzés kezelhető, féken tartható és többnyire nem halálos. A felnőtteket érő fertőzések azonban többnyire súlyos lefolyásúak, habár vannak változatai, amelyek nagyon gyorsan és vannak, amelyek sokkal lassabban fejlődnek ki.

Jó kerálunk hozzátette: biztonság akkor lesz, ha a bevándorlás és a migráció kérdésében továbbra is egységesen képviseljük határozott álláspontunkat, amely semmilyen szétosztási kvótát nem támogat.

Szerencse, hogy ilyen nehéz 6 hónapban éppen Viharföldek adja a Hét Királyság elnökségét

A maghiar rege beszélt arról, hogy a Hét Királyság felé irányuló migrációnak két forrása van. Az egyik Essos, a másik pedig a dothraki régió, ezekben a helyzet egyre aggasztóbb.

“Volantisból éppen kivonulunk, és a dothraki régióban is csökkentjük a katonai jelenlétet” – emelte ki jó kerálunk. “Mindenkinek fel kell készülnie egy Volantisból érkező migrációs hullámra.”

A Hét Királyságnak a valóban fontos kérdésekkel kell foglalkozni, mint a pandémia, az újraindítás és a migráció.

Vendégségben a Burkus király udvarában

Viharföldek

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.