Mese a véletlenül megtalált Kósa-cég tündökléséről és bukásáról – Aludjatok jól, kedves polgárok!

Van az úgy, hogy az ember elveszt ezt-azt, aztán, mint jelentéktelen dologról szokás, meg is feledkezik róla. Ki, mit. Ha ilyenkor jön egy „akkurát” ember és beletúr a kupiba, rendszerint a legváratlanabb, nem az éppen kutatott cucc kerül elő.

Jé, ez meg mi? Csak nem egy cég?

Hadházy Ákos aktuális találmányát a közösségi oldalán tette közzé, hátha kell még valakinek:

„A cégnyilvántartásból kiderült, hogy az általam talált Kósa-cég valóban a legprimitívebb, legnyilvánvalóbb kenőpénznek felelt meg. A Tócó-Pece Kft-t a kép bal oldalán ülő Ügyvéd alapította, beletett, 170 milliónyi vagyont, majd 6 millióért eladta (odaajándékozta) Kósa feleségének.

Pár hónap múlva Kósa a parlamentben beadott egy törvényjavaslatot a nyugdíjas szövetkezetekről- mit ad Isten, a bal oldalon ülő Úrnak pont lettek nyugdíjas szövetkezetei. A céget most vég-elszámolják, de előtte a Kósa család kivett 50 millió osztalékot, az elszámolás után pedig a kezükben marad még 100 milliónyi vagyonelem (gondolom egy szép ingatlan)

Ha Ön papíron 6 millióért venne egy 170 milliót érő céget, lecsuknák adócsalásért

Ha Ön ugyanezt politikusként, Nyugat-Európában vagy Romániában tenné, lecsuknák korrupció miatt. Az én feljelentésem után a hatóságok semmi ilyenre nem gondoltak, bár valami nagyon nem lehet rendben, hiszen a “számviteli szabályok megsértése miatt” azért indult “nyomozás”. Amiről nincs hír. A Népszava cikkét itt olvashatja a friss tényekről.

Miért teheti meg ezt ez a velejéig korrupt, cinikus, buta “politikus”?

Mert a propagandagépezetet kezükben tartva sok millió ember elől elzárják ezeket a híreket miközben ugyanezeket az emberek agyát folyamatosan mossák, heccelik. A korrupció ellenes harcnak így két célja van: az EU Ügyészség elérése és a kormànypropagana betiltása”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük