Gulyás Gergelyről nem állítható, hogy hiányában lenne az önbizalomnak! Állítja, hogy “egyaggyal” kenterbe veri az unió összességét. Teszi ezt úgy, hogy nem is földije Mészáros Lőrincnek, aki mint tőle magától tudjuk, lényegesen okosabb Zuckerbergnél. Hát, ilyenek vagyunk, Mimagyarok! Vagyis Őmagyar!

Európa nem ismeri fel jól saját érdekeit Törökországgal kapcsolatosan

– jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn telefonon az MTI-nek, miután részt vett a 12. Isztambuli Biztonsági Konferenciának az Európai Unió külső határvédelméről, a migrációról és a menekültekről szóló kerekasztal-beszélgetésén.

- Hirdetés -

Gulyás Gergely kifejtette:

Törökország szerepe rendkívül fontos, mert első biztonságos országként gondoskodik több mint hárommillió szíriai menekültről. Kiemelte: így nem mennek tovább azok, akik elhagyták hazájukat, hanem a menekülésre okot adó körülmény elmúltával, visszatérnek otthonukba és részt vesznek az újjáépítésben.

Európa ezért egy erős, stabil Törökországban érdekelt

– hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hogy kerül egy Orbán-mondatba Isten és Erdogan?

Gulyás Gergely a rendezvényen túl megbeszélést folytatott Recep Tayyip Erdogan török elnök jogi főtanácsadójával, Mehmet Ucummal, valamint Isztambul újonnan megválasztott főpolgármesterével, Ekrem Imamogluval is.

Repiajándék Erdogánnétól a magyaroknak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét