Tapasztalattal (?) rendelkező, fiatalos munkatársakat keres a Fidelitas 800.000.- fixért

Elég csábító állásajánlattal állt elő a Fidesz “gyerektagozata”, a Fidelitas: Budapestre keresnek egy vezető és egy kommunikációs állásra jelentkezőt havi 600–800 ezer forintos fizetésért. Elég jól menő vállalkozás lehet, de mibű?

A 24.hu szerint a Fidesz ifjúsági tagozatának központi irodája egy levéllel kereste meg a tagságot, amelyben tapasztalattal rendelkező, fiatalos munkatársakat keresnek vezetői és kommunikációs feladatok ellátására.

Az előbbi fizetését havi 700–800 ezer forintban, míg az utóbbiét pedig havi 600–800 ezer forintban határozták meg.

A tetemes fizetésen kívül még egy szokatlan pontja van az “álláshirdetésnek”:

mindkét munkakör ellátásához szükséges a magas fokú politikai lojalitás.

A hirdetésben kiemelték, hogy

egy közéleti szereplő ajánlása előnynek számít a jelentkezésnél.

Mondjuk Karácsony Gergelyé, vagy Gyurcsány Ferencé jó lehet? Ki tudja ezen a zűrös 2019-es Magyarországon?

Ki az álláshirdető?

Nem derül ki, hogy pontosan milyen szervezet keres dolgozót, mivel a jelentkezéseket is egy egyszerű gmailes címre várják, ami tartalmazza a gov. rövidítést, ami ugye a kormány szóra utal, és a legtöbb minisztérium e-mail-címében is szerepel.

A portál kereste a Fidelitast, ők azt közölték, hogy

nem toboroznak munkaerőt, nem közvetítenek állásokat, ez a tevékenység nem tartozik a szervezet alapvető célkitűzései közé.

Azt is hozzátették, hogy

“a Fidelitas rendszeresen kap informális és formális megkereséseket a multi, KKV, állami és nem állami szereplőktől egyaránt, ha tehetséges, munkájára igényes, megbízható és motivált fiatalokkal szeretnék versenyképesebbé tenni humán-összetételüket”.

Tehát, ha Ön tehetséges, motivált megbízható és mindezek előtt Fidesz-fun, akkor ne halogassa, azonnal irány a Fidelitas-iroda!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük