Tápiógyörgye községbe jó arabok érkeztek, tudják, nem a migráncs-féléből…..!

Magyarország 2018: Tápiógyörgye mind a 3.780 lakosát megnyugtatta a gondos községi önkormányzat, hogy a faluba érkező arab származású emberek nem menekültek, nem esznek embert, nem veszik el a munkájukat, csak konferenciát tartanak. No para!

Közállapotok kis hazánkban

A dolog előzménye, hogy januárban Cegléd környékén már riadalmat keltett egy hasonló kutyás kiképzéshez érkező szaúdi rendőrcsoport,

Még mindig Cegléden vannak a migránsnak nézett szaudi rendőrök

 

így egyáltalán nem indokolatlan az önkormányzat részéről, hogy előre próbálják felkészíteni a lakosságot az európaik többségénél sötétebb bőrű emberek érkezésére, ami máskülönben pánikot okozhatna a kistelepülésen.

Vissza a felettébb sem biztató mába:

“Tisztelt Lakosok!

Az alábbi, tájékoztató jellegű közleményt a Tápiókisker Kft. megkeresésére közöljük:

“Tisztelt tápiógyörgyei lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Györgyey Kastély Panzióban 2018. szeptember 10-től november 15-ig, a Szaud-Arábiai Királyi testőrség tagjai laknak. A rendőrök magyarországi kutyás kiképzésre érkeznek. Az általuk, Magyarországon vásárolt kutyákat Cegléd mellett képezik ki.

Az itt lakók tehát nem „migránsok”, ők Magyarországtól kapott, érvényes, hivatalos beutazóvízummal tartózkodnak hazánk területén. Az itt tartózkodásukról már előzetesen értesítettük a Nagykátai Rendőrkapitányságot.

Kérjük Önöket, fogadják megértéssel itt tartózkodásukat.

Kérdéseikre szívesen válaszolunk.

Tisztelettel:
Szalkai Péterné
a Tápiókisker Kft ügyvezetője”

 

A poszt alatt 3 komment van, íme:

Tápiógyörgye Község Önkormányzata Tisztelt hozzászólók! A kommentek törlésre kerülnek amennyiben annak tartalma, stílusa valamely személyre, népcsoportra, felekezetre vagy országra nézve sértőnek minősülnek!”

“Ez poszt, azon belül is a “Tehát nem migránsok” a sértő egy egész országra nézve. Csak ez a ország Magyarország. Mert ki kell emelni hogy”Tehát nem migránsok”….”

“A falu lakóit minősíti hogy ezt ki kellett posztolni….”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük