Heti Tapló – Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó

Tapló taplót terem. Ez épp olyan szilárd törvény, mint a káderpolitikában a 3 H: “Hülye Hülyét Hoz” elve, amelynek igazságát több állami intézményben ma is megtapasztalhatjuk. Nincs mit tenni: a taplónak az a természete, hogy nyomában újabb taplók nőnek.

Ez történt a melegeket a pedofilokkal egy kalap alá vevő új törvénnyel is. Már ez az összemosás is világra szóló taplóság volt, ráadásul felszabadította a tapló beszédre és ítéletekre hajlamos egyedeket eddigi gátlásaik alól. Így aztán nem csoda, hogy tapló tapló hátán. A kormányhoz igazodni akaró politikusok és sajtóorgánumok boldog önfeledtséggel “buziznak”, ha nem is ezt a tapló megfogalmazást használják, hanem valami szalonképesebbet. Mindegy: a fröcsögő indulat mögötte ugyanolyan tapló.

1. Noha esküdöztek, hogy a tapló törvénnyel nem a 18 éven felüli homoszexuálisokat akarják alázni,

azokkal semmi bajuk, valahogy nem sikerült ehhez tartaniuk magukat. Semjén miniszterelnökhelyettes rögtön belenyilatkozta a világba, hogy a homoszexualitás épp olyan bűn, mint a bigámia és a házasságtörés. (Házasságtörők, félrelépők, reszkessetek! Valamelyik éjszaka majd ellenetek is benyújt egy jó kis törvényjavaslatot.) Azért érdekelne, a bűnök közül miért éppen ezek jutottak az eszébe. Azt ugye értem, hogy homoszexuálist és házasságtörőt már látott a saját politikai környezetében, a Fidesz vezető politikusai között. Gondoljunk csak Szájerre és Borkaira. De azóta is azon töröm a fejem, ki lehet a kormánypártokban a bigámista?
Semjén makulátlanságában biztos vagyok, épp csak eszembe jutott annak a brit közéleti férfiúnak az esete, aki dörgő hangon átkozódva helyezte egy szintre a szodómiát, a melegek közti kapcsolatot, a káromkodást és a részegséget. Egy képviselő így replikázott:

“őlordsága bizonyára kipróbálta mindegyiket, és arra jutott, nincs köztük különbség”.

2. Az egyik mameluk lap kikelt a C&A áruház ellen is, mert abban szivárványos (felnőtt) pólót is lehet kapni

Szerintük ez annak az ékes bizonyítéka, hogy

“újabb fokozatba kapcsolt a szivárványlobbi. Vajon mikor jön el az a nap, mikor kötelezővé teszik ezek viselését a Pride-hónapokban? Vagy majd ha idővel kineveznek egy teljes évszakot vagy akár egy évet, kötelező lesz ilyesfajta pólóban kiállni?… Jól látható az a tendencia, hogy ez akár mozgalommá is válhat. Az egyenruha, mint ötlet, már megfogalmazódott.”

Ne tessék legyinteni, hogy ez tapló hergelés, de olyan ostoba, hogy nem lehet hatásos. Én máris aggódni kezdtem a C&A-s termékek miatt. Múltkor vettem ott egy virágos szoknyát. Jól néz ki, és nem is volt drága. Most viszont félhetek, hátha egy titkos terv részeként ebből is kötelező egyenruha lesz.

Orbán vagy Kövér azért elég hülyén festene benne. Nem beszélve arról, hogy nem szeretem, ha a ruhám szembejön velem az utcán. Pláne, ha rajtuk.

3. Az világos, hogy egyéb ellenségekből lassan kifogyván, taplóéknál most a melegek lesznek a fő ellenség

A Fidesz frakcióülésén sajnos még csak a korábbiakkal riogattak. Ott a miniszterelnök elmondta, hogy hazánkra három veszély leselkedik: a migránsok, a járvány és Gyurcsány. Csak arról mulasztott el felvilágosítani, hogy Gyurcsány ellen a kerítés vagy az oltás a hatásosabb.

És ha az időskorúak között esetleg két kínai vakcina nem váltja ki a megfelelő immunitást vele szemben, akkor kaphatnak-e harmadiknak egy kis darab kerítést.

Kapcsolódó

 

tapló

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Heti Tapló – Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó

  • 2021.07.05 - 15:10
    Közvetlen hivatkozás

    Kedves Ildiko, ha valamiert erdemes olvasni a Varosi Kurirt, akkor az az On irasai miatt van – ne hagyja el a humora, mert csak ezzel lehet tulelni ezt a sok mocskot, amit orbannak “koszonhetunk”. …:)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük