Tarlós hiába hőzöng: Karácsony és Puzsér fogadóórát tart!

Két főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely és Puzsér Róbert tart fogadóórát az aHang által biztosított interaktív felületen október 10-én.

A fogadóórákat,

amelyeken egy regisztrációt követően

bárki kérdezhet,

azért szervezi az aHang kampányplatform, hogy az elmaradt vita három témájával (lakhatás, infrastruktúra és környezetvédelem) kapcsolatban a választók megismerhessék a jelöltek elképzeléseit.

A főpolgármesteri előválasztás sikeres lebonyolítása után az aHang ígéretet tett arra, hogy az önkormányzati választást megelőző kampányidőszakban vitát szervez a jelenlegi főpolgármester és kihívója vagy kihívói között.

Minden erőfeszítésünk ellenére a vita Tarlós István miatt nem jöhetett létre, mi azonban szeretnénk megadni az esélyt a választóknak a minél alaposabb tájékozódásra a főpolgármester-jelöltekkel kapcsolatban.

Ezért online fogadóórát szervezünk,

amelyre két jelölt, Karácsony Gergely és Puzsér Róbert fogadta el a meghívást, tőlük kérdezhet lakhatási, Budapest infrastrukturáját érintő, illetve környezetvédelmi ügyekben az, aki regisztrál az aHang felületén az alábbi linkeken:

  • Puzsér Róber fogadóórájára, amely október 10-én 14 órától 15 óráig tart
illusztráció: aHang
  • Karácsony Gergely fogadóórájára, amely szintén október 10-én 19:30-tól 20:30-ig tart.
illusztráció: aHang

A közvetítést azok is megtekinthetik majd, akik nem élnek a kérdezés lehetőségével. A kérdéseket a regisztrált nézőktől gyűjtjük az adás ideje alatt az említett három témakörben (és csakis abban).

Október 13. előtt ez lesz az utolsó alkalom,

amikor közvetlenül lehet kérdezni a főpolgármester-jelöltektől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest