Tarlós István újságírónak állt és anarchizmussal riogat

Tarlós István Budapest főpolgármestere nem egyszerűen egy interjút adott a Józsefváros újságnak, hanem ő maga jegyez egy olyan “vezércikket”, amelyben összehord hetet-havat.

Már a cikk címe is megér egy misét:

“A tét Magyarország, mint Európa egyik alkotóelemének kultúrája, életformája, szokásjoga és hitélete”. A szerző és/vagy a szerkesztő sokat akart markolni, de keveset fogott. Egyszerűbben fogalmazva értelmetlen és egyben értelmezhetetlen is a cikk címe.

Tarlós rögtön belevág a közepébe és kijelenti, hogy “jelenlegi ellenzék tapasztalatlan, értelmezhetetlenül szétszórt és gyakorlatilag integrálhatatlan”, majd rögtön azzal folytatja, hogy “Hiába állít fel Karácsony Gergely szakértőnek titulált „árnyékkormányt” és esdekel koalícióért, ez semmit nem jelent. Alig hihető, hogy Gyurcsány Ferenc vagy Vona Gábor, de akár az LMP is belemenne abba, hogy vezető politikusaik egytől egyig kimaradjanak a kormányból.”

“Arról nem beszélve, hogy Karácsony Gergely lényegében bejelentette, hogy miniszterelnökként figyelmen kívül hagyná az Alaptörvényt, ami egyenlő az anarchizmus meghirdetésével.” – állapítja meg a főpolgármester.

“Ez a koalíció úgy nézne ki, mint Caligula arca. Össze nem illő darabokból állna. Egyedüli közös nevezőjük a Fidesz- és különösen az Orbán-gyűlölet. A gyűlölet nem jó tanácsadó.” – írja szerényen a fideszes városvezető.

A nevetségessé vált, de konokul erőltetett „politikai korrektség” hangfogója mögül kommunikáló, multikulturalizmus szolgálatába szegődött ellenzék meghatározóan bevándorláspárti.

Természetesen Tarlós István hamarosan ráfordul

a bevándorlás veszélyeit mantrázó fideszes “gondolatokra”.

“Ezek a bevándorlók „semmi tiszteletet nem mutatnak a törvényeink, a vallásunk, a szokásaink, a kultúránk iránt”. Már akkor úgy látták, hogy „a helyzet úgy fest, mintha nekünk kellene integrálódnunk a saját földünkön”. Azóta a helyzet az utóbbi években sokkal rosszabb lett. Az illegális bevándorlás szinte kezelhetetlenné vált.”

A főpolgármester egyre jobban belebonyolódik a saját gondolatmenetébe, majd egy huszárvágással zárójelben hozzáteszi:

“Számos, itt nem részletezett kérdésben is veszedelmes a politikai korrektség játszotta szerep, például a családok felbomlásának indirekt bátorítása, házasság intézményének gyengítése, szülők és tanárok tekintélyének lejáratása, gyűlöletbeszéd értelmezései, stb.”

A következő barokkos körmondatban Soros nevének kimondása nélkül utal az amerikai milliárdosra.

“Ezt, az utánunk következő nemzedékek sorsát, életét alapjaiban veszélyeztető felfogást gerjeszti, építgeti, erősíti az a jelentős, külföldről érkező és terjeszkedő erő, amely nem kis mértékben a jól ismert magyar származású amerikai milliárdos nevével hozható összefüggésbe.”

“Még megelőzhető valami sorsfordítóan rossz, amit később elkerülhetetlenként magyarázhatnának, ha a jelenleg hatalomra törő, önállótlan ellenzék kezébe kerülne az ország.” – vonja le a végső következtetést Tarlós István.

Forrás: Józsefváros újság

Kapcsolódó

Cinikus mondatok helyett a budapesti botrányokról beszéljen Tarlós!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük