Tasó László, Orbán államtitkára már Hornnál is bepróbálkozott

Éljen és virágozzék Tasó László és a demokrácia! A Fideszben az örökös hűbérúr, akitől a kenyeret kapják, akinek a tenyeréből esznek, az dönt a sorsukról. Naná, hogy Tasóéról is, de azért az illiberális “demokráciában” is ügyelni kell a látszatra.A nyiradonyi győző

“Nagyszerű” hírt osztott meg közösségi oldalán híveivel Tasó László, a Miniszterelnökség államtitkára:

“A Fidesz Hajdú-Bihar Megyei 3. számú Egyéni Országgyűlési Választókerületének Szervezeti Közgyűlése egyhangúan támogatta, hogy a 2018. évi Országgyűlési Választáson a képviselőjelöltjük legyek.
Megtisztelő és lelkesítő felhatalmazás.
Arra fogok törekedni, hogy kitüntető bizalmukat megszolgáljam!
Elvégezzük mindazt a munkát, amire szövetséget kötöttünk és közös erővel elérjük, hogy a jelen és a jövő nemzedékei Magyarországot mindig a Hazájukként szeressék, hogy ez a vidék ahol élünk, legyen a legnagyszerűbb hely a világon!
“Együtt vagyunk Magyarok!”
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! ” – írja Tasó lászló

Tasó
(Tasó Lásszló Fb oldala)

Éljen és virágozzék a demokrácia. Csodálatos ez az egyhangúság, főleg azok után, hogy a Fideszben az “örökös miniszterelnök” dönt mindenben. Így is van rendjén, a hűbérurunk akitől a kenyeret kapjuk, akinek a tenyeréből eszünk, az dönt a sorsunkról. De az illiberális “demokráciában” is ügyelni kell a látszatra. Mert azért a látszat fontos ám, főleg a helyi vircsaft számára.Tasó a közmunka király

Tasó államtitkár közel egy éve a 10 ezer lakos alatti települések fejlesztéséért felelős. Virágzik is a magyar falu, beledöglenek az emberek a közmunkába. Aki teheti, menekül, lassan csak az öregek maradnak a kistelepüléseken. A közel egy év alatt az államtitkárral csak szalagátvágásokon, avatásokon találkoztunk, tökélyre fejlesztette a ceremóniákon való közszereplését. Tényleges munkája rejtve maradt az átlagember számára, biztos nagyon fontos feladatokat látott el, szolgálati kocsival a feneke alatt. Tudjuk, aki hűséges Orbánhoz, az nem tud megbukni, minden vihart képes átvészelni.

Így Tasónak sem ártottak a körülötte kipattant gyanús ügyek, egy idő után már minden elfelejtődött. Vagyonnyilatkozat javítva, a vadászház körül is minden rendben, miért is ne lenne. Így most a nép egyszerű fiaként száll harcba a mandátumért. A választókerülete településeinek a többségén ugyan mélyszegénységben élnek az emberek, a Fidesz “áldásaiból” többségüknek semmi sem jutott. De ismerve a Fidesz propagandagépezetét, képesek ezt is óriási sikerként eladni. A települések polgármesterei pedig a képviselő lekötelezettjei, hiszen helytartóként „élet és halál” ura a térségben. A helyi hatalmaságok tudják, mitől döglik a légy. Mindez vadászszenvedéllyel is párosul, már adott is a siker receptje.

Örüljünk véreim, ismét alkalmas ember került, nagyszerű feladatra. Megjárta a hadak útját, hisz” a helyi legendárium és a rossz nyelvek szerint egykor még Horn Gyula környékén is sündörgött, de a damaszkuszi úton jó irányba fordult.

Egyet megígérhetek: egy ellenszavazata biztos lesz a Fidesz-KDNP jelöltjének.

Kapcsolódó cikk

Változások, amelyektől nem lesz igazságosabb a választási rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük