A Fidesz magát a párt helyi hatalmasságának gondoló percemberkéje szemét csípheti az a néhány még független médium, amely nem közpénzből tartja fenn magát, és nem a Rogán -féle propagandaminisztérium hazugságait szajkózza, a nap 24 órájában. Tasó úr – ha jól értem, persze nyugodtan megcáfolhatja, ha tudja–szemében  szálka a sajtószabadság, nem osztja a Márciusi Ifjak egyik követelését

“Kívánjuk a sajtó szabadságát, censura eltörlését.”

Ha így van, mi a fenének kell körmönfontan fogalmazni, azért – még ha le is néz bennünket keleti régióban élőket – megmondhatná a tutit, szép,ízes magyar nyelven.

- Hirdetés -

„Szóbúl” ért a magyar!

A képviselő úr további mondandója kismiska az idézett részekhez képest. Jót mosolyogtam azért az egyik záró mondatán:

“Legyenek magukra büszkék, bátran vágjanak bele új célok megvalósításába, amihez ajánlom a Magyar Országgyűlés támogatását, benne magam és munkatársaim segítő közreműködését”

Írja ezt a fideszes pártkatona, aki megszavazta a rabszolgatörvényt, aki egyetértett azzal, hogy a kormánytól függő közigazgatási bíróságok jöjjenek létre, aki nem ment be dolgozni a munkahelyére 2019. január 3-án.

Képviselő úr, ha mi “zemberek” beiszunk és nem megyünk melózni, úgy rúgnak bennünket fenéken, hogy arról koldulunk. Ön és a többi lógós társa, ugyanakkor felveszik a tisztes fizetésüket! Tudja, nem véletlenül skandáltuk több százan Debrecenben: “Elegünk van!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét