Hungarikum: az 544 milliós út azért nem életveszélyes, mert nincs átadva!

Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere augusztus 24-én adta hírül nagy mellénnyel, hogy komplex útfejlesztési program megteremtése keretében elkészült és átadásra került, 1,4 kilométer hosszúságú Bécsi út, amely 484,29 millió forintos európai unós támogatással karöltve, 544 millió forint összértékben valósult meg.

Váratlanul esni kezdett…

A polgármester közösségi oldalán büszkélkedett:

“Átadásra került az ipari parkban az új, Bécsi út

Mostantól a Bécsi út is segíti a Tatabánya-Környe Ipari Park megközelítését, valamint nagyban hozzájárul a Búzavirág utca tehermentesítéséhez. A rohamos fejlődésének köszönhetően már közel tízezer ember dolgozik Tatabányán, az ipari parkban, és az újabb vállalatok letelepedésével, valamint a már itt munkálkodó cégek fokozatos bővülésével ez a szám csak egyre növekszik.

Ahhoz, hogy ezekkel a gyorsan növekvő igényekkel lépést tudjunk tartani,

és megfelelő megközelítést tudjunk biztosítani az egyre bővülő ipari park vállalatai számára, egy komplex útfejlesztési program megteremtésére volt szükség. Ezen projekt keretében készült el a most átadásra került, 1,4 kilométer hosszúságú Bécsi út, amely 484,29 millió forintos európai unós támogatással karöltve, 544 millió forint összértékben valósult meg.

Ennek köszönhetően már nem csak a Búzavirág utca az egyetlen út, amelyen keresztül meg lehet közelíteni és el lehet hagyni az ipari parkot a város felé. A közeljövőben pedig nekilátunk a Búzavirág utca felújításának is. Bízom benne, hogy a most átadott új út valóban tehermentesítést és könnyebb, gyorsabb közlekedést eredményez majd az itt dolgozók és az erre haladók számára.”

Egyszer csak, mint a mesében, beütött a krach és eleredt az eső…

Az Extrém Park Zrt. és Vértesaszfalt koprodukciójában megépített út a  Magyar Közút információja alapján mégsem került átadásra, így legalább nem balesetveszélyes.

A Boldogulj Tatabányán közösségi oldalán elképesztő riport jelent meg a jelenlegi állapotról. Nézze a képeket és véleményezze:

(forrás: boldoguljtatabanyan.blog.hu)

3 kilométer útfelújításra 5 fideszes és jut – még jó, hogy elfértek az 1+1 sávos “sztrádán”!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük