Sorting by

×

Ha Tatán lenne beteg, inkább ne tegye! – Leáll a szakrendelés, beindult az átvezénylés!

Az “átvezénylés” nevű csodafegyver első teljes leállást eredményező okozata Tatán, az  Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben következett be. Akinek ellátásra van szüksége Tatabányára kell utazzon. Kérdés, hogy ott lesz-e elég szakorvos, hogy a 23.000 fős város lakóit gyógyítsák? 

Az “átvezénylés”, mint csodafegyver?

Az orvosok száma adott. Az, hogy egyik helyről a másikra vezényelgetik őket talmi biztonságérzetet adhat a kedvezett városnak, de mi történik a magárahagyottakkal?

Az esetről facebook-bejegyzésben számoltak be:

A Szent Borbála Kórház vezetésétől kért és kapott tájékoztatás szerint, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet szakrendelései 2021. március 10-én szerdától előreláthatólag két hétig Tatabányán lesznek elérhetőek.

– olvasható a bejegyzésben.

Ennek oka,

hogy a koronavírus-járvány harmadik hulláma következtében megemelkedett betegszámok miatt szükségessé vált a tatai telephelyen rendelő szakorvosok átirányítása is a Tatabányai Szent Borbála Kórházba.

A szakrendeléseket 2021. március 9-én kedden még Tatán kereshetik fel,

s ezen a napon az orvosok minden olyan beteggel telefonon egyeztetnek majd, akinek a következő két hétre van előjegyzése. Azokat, akik akut kezelésre szorulnak, már Tatabányára fogják beutalni, és a továbbiakban minden ilyen esetben így járnak majd el.

A kórház vezetése külön levélben tájékoztatta a tatai háziorvosokat a szakrendelésekre történő beutalás menetéről.

A kommentekből

“Egy éves világszínvonalú sikeres védekezés eredménye. Kiválóak vagyunk!”

“Talán inkább mert nincs elég orvos és ápoló! Mert kedves kormányunk okos munkaszerződést akart rájuk erőltetni! Persze most rá lehet fogni a covidra”

“Magyarország jobban teljesít,ugyes kormányunk van,,nevetséges vírus kezeléssel,,nem kell megvárni a 22-őt,lehet hamarabb is a kormány váltás,,nade persze kire????????!!!!”

“Harmadik hullám, mi? Ezt az ócska szöveget… Nem lehet hogy azért lettek árirányítva mert a kedves kormánynak ‘köszönhetően’ felmondott az ottani egészségügyi személyzet???”

Mai adatok

6494 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta 475 207-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 158, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 16 146-ra emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, ez jelenleg 338 946, az aktív fertőzöttek száma pedig 120 115-re emelkedett. 8270 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 833 -an vannak lélegeztetőgépen – olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

áremelés, hús tejtermék,

 

 

áremelés, hús tejtermék,
illusztráció: V.K.
átver

2 hozzászólás

 • 2021.03.09 - 11:28
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt a mocskos fideszbandát. kisöpörni ebből az országból és az elmebeteg viktort számonkérni és börtönbe vele

  Válasz
 • 2021.03.09 - 12:11
  Közvetlen hivatkozás

  Hát igen,a vírushoz nem elég egy stop vírus! plakátkampány,ez nem Soros,vagy a migráncsok. Ez egy valódi ellenség,amivel orbán igencsak alulmarad,ami qrvára nem érdekelne,ha nem az emberek életével játszana. Ez egy nem működő kormány,lássuk be.Orbán képtelen felnőni a feladathoz,nem segíti az egészségügyet,hanem rombolja,és aztán még bele is rúg. Miféle idióta tanácsadók vannak körülötte,ha ugyan elfogadja bárki tanácsát. Ami orbánt,és a bandáját most jellemzi,az a káosz,és a zűrzavar.Az elmebeteg törvényüket,amit meghamisítva lenyomtak az egészségügyiek torkán,mélységesen szégyellniük kellene.A végtelenségig kiszipolyozott egészségügyi dolgozók bére még alulról se súrolja az EU-s fizetéseket, a “soha nem látott mértékű” orvosi bérek szintén nem érik el,sőt még mindig mélyen az EU-s fizetések alatt vannak.A szakdolgozóknak valamikor ősszel odavetettek valami kis koncot,állítólag 20% emelést kaptak.Csakhogy ez nem igaz,mert 2-3 ezer ft-al kaptak többet.
  Ugyanekkor százmilliárdokat sz@rnak el sportra,ismét épül valami tökfelesleges stadion,lőrinc,és a nemzeti töklámpás vejkó szállodáit vissza nem térítendő közpénzből újítják fel,ömlesztettek bőven a külhoniaknak is,65 milliárd vadászati világkiállításra,és lehetne sorolni a sok rossz helyre szórt százmilliárdokat. Az aljas,elmebeteg rohadalmas szerződések miatt 5500 eü-s dolgozó ment el,egyébként is hiányzott 20 ezer dolgozó.További 7000-en úgy írták alá a szerződést,hogy májusig maradnak.Mi lesz akkor?Itt fogunk megdögleni mindahányan. Mégiscsak itt kellene tartania orbánnak ezeket az embereket,de úgy tűnik,esze ágában sincs.Ez az ország a chemotoxos légyre emlékeztet,ami már forog a hátán,párat még kapálózik,és elpusztul.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.