Sorting by

×

Tavasz-horoszkóp -ami már a spájzban van!- szerint 3 csillagjegyre csodás változások várnak: siker, boldogság és sok vidámság!

A tavaszi hónapok a horoszkóp szerint csodás változásokat tartogatnak a legtöbb csillagjegynek, de van 3 közöttük, akik boldogságra, sikerre és vidámságra számíthatnak.

Oroszlán

A tavasz folyamán az oroszlán meglepő sikereket érhet el. Eddig nem minden úgy alakult ahogyan ő szerette volna, de ez most megváltozik. Végre valóra válthatja a terveit, ebben az időszakban sikeres lehet. A pénzügyei is remekül alakulnak, így nyár végén már nem kell annyira takarékoskodnia, mint eddig. Természetesen az nem árt, ha valamennyi pénzt félre is tesz, hiszen csak így alapozhatja meg a jövőjét. A magánélete is csodásan alakul, ez az Oroszlánnak nagyon fontos, mert csak akkor teljesít jól a munkában, ha a társa is mellette áll.

…de addig is: ezt várhatod a szerdától!

Ma egy meglehetősen komoly anyagi válsággal nézhet szembe, kedves Oroszlán, mely egyrészről a hirtelen jött kiadásokból, másrészről a mostanában tapasztalható túlköltekezésekből, vagy legalább is a kissé könnyelmű pénzügyi döntésekből fakadhat. Ha ideiglenesen meg is kényszerül a napokban húzni a nadrágszíjat, hosszútávon azért aggodalomra semmi ok, hisz már úton van az utánpótlás! Addig is tervezzen és tartson ki!

Bika

A Bika számára az elmúlt időszak tele volt nehézségekkel, de a tavasz végre boldogságot, sikert és családi békét hoz számára. Úgy érezte, hogy bármibe is kezd, az sokkal nehezebben működik mint eddig, de ennek most vége, végre valóra válthatja az álmait. A sok munkának lesz eredménye, anyagilag sikeres és nyugodt időszakra számíthat. A családi élete jobb lesz mint valaha, most végre elég időt tölthet a kedvesével, ami számára elengedhetetlen.

…de addig is: ezt várhatod a szerdától!

Ha ma valami sehogy sem akar összejönni, akkor mindenképpen próbálja meg egy teljesen más megvilágításba helyezni a dolgait, kedves Bika. Agyalja ki, hogyan lehetne menteni a helyzetet, hisz az idő meglehetősen szoríthat az ügyben. Ha minden kötél szakad, ne restelljen egy jó barátjától, vagy munkatársától segítséget kérni. Most a lényeg a szerencsés végkimenetel!

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Itt megteheted! >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “Tavasz-horoszkóp -ami már a spájzban van!- szerint 3 csillagjegyre csodás változások várnak: siker, boldogság és sok vidámság!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.