Sorting by

×

Távozik a Klubrádió főszerkesztője és az egyik legfontosabb rovatszerkesztője is

Pataki Gábor 8 évig volt a Klubrádió főszerkesztője, ahol korábbi feladatkörét is beleértve összesen mintegy 16 évet töltött. Máris megvan az utódja. Azonban nemcsak Pataki távozik, de a másik ikonikus “klubtag”, Bálint Judit, a közéleti szerkesztőség főszerkesztője is – írta meg a Media1.

Pataki Gábor

Közös megegyezéssel távozik Pataki Gábor, a Klubrádió főszerkesztője – értesült a Media1 több, egymástól független forrásból. Pataki 2014-től volt a Klubrádió főszerkesztője, de a médiaszolgáltatóhoz 2006-ban csatlakozott a Reggeli Gyors című reggeli műsor szerkesztőjeként.

A rádió már meg is találta Pataki utódát Hardy Mihály személyében, aki 2020 januárjától mostanáig főszerkesztő-helyettesként vett részt a stáb munkájában, azt megelőzően kommunikációs szakemberként dolgozott különféle vállalatoknál, a legutóbbi ilyen típusú munkája a Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret működtető Budapest Airportnál dolgozott, ahol kommunikációs igazgató volt mintegy 11 éven át.

Bálint Judit

A 16 év után távozó  főszerkesztő mellett Bálint Judit, a Klubrádió közéleti szerkesztőségének vezetője is elhagyja a rádiót – értesült a Media1. A portál nem hivatalos forrásai elmondták:

Bálint Judit január végéig még állományban van: a felmondási idejét tölti.

Bálint Judit 2003-tól, azaz mintegy 19 éven át volt a Klubrádió munkatársa, a stáb egyik leghűségesebb munkatársának számít. 2014-ben, 8 évvel ezelőtt kérték fel a közéleti szerkesztőség vezetésére. Számos kiemelt műsor szerkesztése fűződik a nevéhez, például ilyen a Hetes Stúdió, a Reggeli gyors, a Reggeli személy, de szerkesztője volt A rendszerváltás képei, és a Portré című műsoroknak is. Műsorvezetőként hallhattuk őt a Bonyolult dolgok és az Európa választ! című műsorokban is.

Egyenlőre nem tudni, van-e kapcsolat a két fontos munkatárs távozása között.

Kapcsolódó

 

Klubrádió

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.