Bulvár

Te kit választanál? – Képed a léted

kit választanál
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Szerinted ki a legfiatalabb ezen a képen, Te kit választanál? Ez a személyiségteszt és a benne található kép olyan, mint egy kulcs. Ami a szíved, lelked kapuit tárja ki.

A kép mint egy sugallat

Nem mindegy kit választanál, hiszen minden képnek más a jelentése. Akad olyan teszt, amiben az első megérzésedre kell hagyatkozni, akad olyan is, amihez logikára van szükség, de létezik olyan is, amin érdemes kissé elgondolkodni. Ez utóbbi jellemző a mostani személyiségtesztre is.

Lássunk hozzá!

Adott egy két, rajta 3 ember körvonala. Azt kell eldönteni, hogy szerinted melyik a legfiatalabb. Érdemes alaposabban megnézni, ötletelni, hiszen a végső döntésed rengeteg mindent elárul majd rólad.

1. kép mellett döntöttél?

Kevesen választják ezt a képet. Ha így döntöttél, akkor te az érzelmek embere vagy. Általában gondolkodás, körüljárás nélkül, szívből cselekszel. Ritkán hallgatsz az eszedre. A megérzéseid általában jók, hiszen az esetek többségében a helyes úton jársz akkor is, ha az adott pillanat vezérelt a döntésed során. Néha ugyan, de előfordul, hogy csalódsz magadban, amiért rossz döntést hoztál, sokáig ostorozod ilyenkor magad, de a személyiségeden nem tudsz és nem is akarsz változtatni. Te ilyen vagy, a szívek embere. Nagyon őszinte vagy, talán néha kegyetlenül is hangzik az igazság mások számára, de nem tudsz és nem is akarsz hazudni. Azt vallod, hogy jobb tudni az igazságot, még akkor is ha fáj. Nem szeretsz hazugságban élni és nem is akarsz. A környezetedtől is ezt várod el. Ami a szíveden, az a szádon.

Vannak persze megmagyarázhatatlan transzcendens dolgok is

A 2. kép a választottad?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Az embereknek több, mint a fele azt gondolja, hogy a második gyermek az, aki a legfiatalabb. Szereted ha minden olajozottan működik az életedben. Mindenre van terved, előre átgondolsz mindig mindent, valószínűleg kis cetlikre fel szoktad írni a teendőidet és a napodat is szépen beosztod. Rengeteg folyamat zajlik benned és körülötted és azt gondolod, ha szervezetten éled az életed, akkor könnyebb menetelni előre az utadon és kiszámíthatóbbak is lesznek a napjaid. Ez pedig boldogsággal, elégedettséggel tölt el. Néha azonban szeretnél kitörni ebből a körből és olykor vágysz arra, hogy valami váratlan, meggondolatlan cselekedet hajts végre. Hogy csak úgy élvezd az életet. Gondolj magadra is többet, tanulj meg néha sodródni az árral, rád fér egy kis szenvedély!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author