“Téged honnan menesztettek…?” – Varga Mihály kapott apait-anyait a híveitől

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ezt is Önök írták….

“Azaz, zárkózzunk be most amikor a leggyengébb hozamot produkálta a mezőgazdaságunk a jó ég tudja mi óta. ”

“Lesz itt nekünk Mészáros: tej, szalámi, felvágott. No meg Várkonyi: kenyér, kalács, száraztészta.”

“A képmutatás! Az megy uram! Önnek és társainak!”

“Megkaptátok ma is a bizonyítványt Brüsszelben… ”

“Most teszitek tönkre a még működő kisgazdaságokat, és a nagyokat is. Lásd rezsicsökkentés csökkentése, ami egekbe emeli a rezsit, egekbe szállt takarmány árak, stb.Hitellel segìtenétek, ami azután tönkre tesz.”

“Volt cukor gyárúnk, nagy húsfeldolgozóik, tejiparúnk, jó mezőgazdaságunk. Mindent eladtatok, privatizáltatok. Termőföldeket magatok között elosztottátok. Volt mindenünk, most nincs szinte semmink. Mivel akartok, és hol magyar élelmiszert termelni? 30 év alatt mindent tönkretették.”

“Akkor ehendoglunk! Pont ,a magyar termekek megfizethetetlenek”

“Téged, honnan menesztettek, melyik korból? Minden fel lett számolva, el lett adva”

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

“Hogyan te őrült ember?? Mikor mindent ,megöltetek,tönkre vágtatok! Mezőgazdaság,Ipar Állattenyésztés,állami gazdaságok,mindet galyra vágtatok,még a gyümölcs termesztést is,kivágattátok az összes gyümölcsöt! Mi a lószart keresel!”

“Akkor azt is érd el, hogy a magyar termékek minősege jó legyen. Hogy a tejföl, túró lejárati időn belül jó legyen, ne savanyú, keserű, penészes. Hogy a felvágottak jók legyenek. A konzervek reggeltől estig ne büdösödjenek meg. A másnapos kenyér ne legyen erjedt szagú, elvileg ugye 72 óra a minőség megőrzési idő, de van hogy második nap már megpenészedik, sorolhatnám! Szóval ne dumáljál kiscsillag. Maradjunk annyiban, hogy sok magyar termék sz..rt se ér!”

“Ahhoz dolgozók is kellenek úgy tudom, vagy beáll a sok herevere tőletek egy kis fizikai MUNKA nagyon ràtok férne úgy istenigazából bájgúnàrok haszonlesők!!!”

FRISS!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse